Így készül…

>> 2008. október 6.

Ahogy korábban már beharangoztuk nektek, a YOU! nevű francia zenekar a PEP! bulin forgatta első videóklipjét az „I hate you” című számához.

Aki ott volt péntek este a K2-ben, az láthatta, hogy egy fekete maszkos fiatalember magára rögzített kamerával szótlanul mászkált a partin, akinek látványára Özge kutya még ugatni is elfelejtett. A koncepció szerint az álarcra, amin apró piros szenzorok voltak, egy későbbi számítógépes trükk miatt volt szükség, ugyanis animációra, grafikára lesz lecserélve. Ezeket a YOU! frontembere, Romuald Boivin fogja elkészíteni, aki nemcsak zeneszerző és énekes, hanem szabadúszó grafikusként is tevékenykedik. A szerény francia egyébként alig szerepel a saját klipjében, egy-két snitt erejéig tűnik csak fel. A másik két zenekar tagjai, az I am un Chien és a Stuck in the Sound énekese JRF, viszont annál többször.



Fotók: Petrásovits Dániel – stereostatic.hu


A felvételt vasárnap a KÉK-ben folytattunk, az alábbi slide-on erről láthattok néhány werkfotót. Habár a fiúk teljesen ki voltak merülve a már két napja tartó folyamatos bulizás után (szombat este a Trafót tisztelték meg a jelenlétükkel), ez nem akadályozta meg őket abban, hogy szinte minden terem akusztikáját kipróbálják. Erről hamarosan egy videót is feltöltünk! A klip és a YOU! első lemeze jövő év elejére készül el.

5 komment:

Névtelen 06 október, 2008 17:11  

SZTATIK DANIIII

Névtelen 06 október, 2008 17:19  

stereostatik, ti ezeket miért nem teszitek föl?

Névtelen 06 október, 2008 17:31  

már fent van! :)

Névtelen 06 október, 2008 17:35  

nem mondtam semmit..........de a 13s kép valami nagyon perverz lehetett,ha kitakarta önmagát :DDD

Névtelen 06 október, 2008 18:08  

:DDD nem, nem volt az :DDD

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP