Fashionista Extravaganza

>> 2008. október 8.

A PEP! vezető stylistjainak ruhamárkája, a Je Suis Belle és az egyik legmenőbb partisorozat, a Kollektiva most szombaton, október 11-én egy közös bulit szervez a divatra és zenére éhes fiatalok és fiatal felnőttek kielégítésére.

A Je Suis Belle az idei Design Héten mutatja be 2008. őszi/téli kollekcióját, amely a fekete humor jegyében készült: múzsájuk a nagyvárosi vígözvegy; az anyagválasztásban és a vonalvezetésben a gótika és az ultramodern találkozik, hogy a szezon színeibe (fekete, padlizsán, szilva) öltöztesse a high-tech Morticia Adams-et.
Je suis belle-t -’Szép vagyok’- Dévényi Dalma és Kiss Tibi alapította 2005-ben. Ruháikat azoknak a nőknek készítik, akik vagányak, úttörő szellemiségűek, fontos számukra az egyediség és a különlegeset keresik a mindennapokban is. Október 13-án a tervezőpáros végre megnyitja önálló budapesti showroomját a Párizsi udvarban, ahol a szombati bulin vendégei 15% kedvezményre jogosultak.

A Fashionista Extravaganzán a zenei felhozatalban a prímet ezúttal Barcelona két legfelkapottabb formációja viszi: az egyszemélyes Sidechains mindössze néhány hónapja robbant be a köztudatba Dance While You Can című eksztatikus rave-house bombájával, majd Madonna Into The Groove-jának frenetikus remixével a nyár egyik legnagyobb elektró-slágerét tudhatta magáénak. Vele tart két cimborája, akik Buffet Libre DJs fedővév alatt a spanyol indie-elektró szcéna egyik fő mozgatói, egyben több őrület kiagyalói: ezek közül is kiemelkedik a Rewind projekt, amelynek lényege, hogy napjaink legkúlabb előadói dolgozzák fel - általában szeretetteljes iróniával - egy-egy kedvenc nyolcvanas évekbeli számukat.

A spanyolok által dominált all you can eat menühöz a magyar előételt a Tits & Clits duó adja, ők erre az alkalomra egy spéci Boysnoize Records live szettet mutatnak be a trenddiktáló kiadó előtt tisztelegve bootlegekkel és átiratokkal, a megszokott csúcsra pörgető körítést pedig a házigazda Kollektiva dj-i adják.

Mindehhez különleges, a Je Suis Belle divatmárka stílusát és kollekcióinak darabjait két
dimenzióban újraértelmező különleges látvány társul: a Merlin falai erre az éjszakára mesebeli
képekkel és bizarr víziókkal telnek meg, a fiatal képzőművész, Zsili dia-kompozíciói illetve az ISO VJ-páros vetítése jóvoltából.

Kollektiva & Je Suis Belle present Fashionista Extravaganza
Szombat, 2008. október 11., 21h
Merlin
V. Budapest, Gerlóczy u. 4.
Belépő:
1800 HUF, lányoknak 22h-ig ingyenes!
Italakció: éjfélig ingyen csapolt sör!

Je Suis Belle Showroom (Nyitás: október 13.)
1053 Budapest, Ferenciek tere 11., IV. emelet (Párizsi Udvar)
H-P: 10-18h

1 komment:

Névtelen 08 október, 2008 15:48  

és a pep is ott lesz?

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP