Jimmyjimmyjaguar

>> 2008. október 2.

Elkészült a szépreményű The Kolin zenekar első videóklipje, amihez gratulálunk, mert igencsak jól sikerült (nyalás, ahaha), hamarosan az emtívín is meglessük.

A videó a heteken belül megjelenő nagylemez (Yell into the Kazoo) legbutuskább, gyerekmondókára hajazó Jimmy c. számához készült és az ugyancsak The Kolin nevű stúdió munkáját dícséri. Márktól, az énekestől megtudtunk néhány kulisszatitkot is:
"A klip fényképek sorozata (7ezer külön képből áll), ennek köszönhető az akadozó hatás. Az erre berendezett stúdióban felépítettünk egy komplett osztálytermet, egy hálószobát, egy nappalit, és mozgó hátteret használtunk az autós jelenetekhez. Amúgy az összes helyszín 90 fokkal forgatható, a klip egyik utolsó jelenetében ezt meg is mutatjuk.
A tekerhető aszfalt/tekerhető háttér gépet a rendező, Kostil Danila apja, Vlagyiszláv bácsi építette. Alig tudtuk abbahagyni a tekergetését… A gyerekek nálunk is jobban élvezték a forgatást – pedig a főszereplő Krisztián 18 órán keresztül forgatott - különösen azt a részt, amikor a mexikói törpe pisztolyokat durrogtatva kipattan a padból.
Az autót szét kellett fűrészelnünk, hogy könnyebben lehessen fotózni; az autóbontóban nem lepődtek meg a kérésünkön, mi annál jobban a válaszon: "Szétkapjuk lánggal. Ráérsz, Feri?"
A kölcsönzött jaguár kisautóhoz viszont csak csipesszel nyúltunk, nehogy baja essen, de az utolsó jelenetben véletlenül úgy ráugrottam, hogy kettétörött. Sikerült összeraknunk, légyszi ne mondjátok el a boltban!”


A The Kolin lemezbemutatója november 22-én lesz az Új Ráday Klubban (IX. Ráday utca 43-45.), de hogy addig se maradjunk gatyaletolás nélkül, nézzétek meg azt a werkfilmet, ami a B65 Gay Submarine stúdiófelvétele alatt készült.

2 komment:

Névtelen 02 október, 2008 22:16  

A klip klassz, de ez a szám!? Gondolom a srácok a Kistehén/Szájbergyerek gagyiságra építenek (meg a Universal és Szigeti "elefánt" Ferenc is). Kész csőd ez a hazai popipar.

Névtelen 10 október, 2008 21:37  

ez marha gagyesz..., és erre még be is nyaltuk...cöööö

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP