Goodnight Team bemutatja: Perspektíva

>> 2008. szeptember 8.

Megkérdeztünk egy szakavatott szerzőnktől, hogy a Goodnight Team pep!-kompatibilis-e, és azt mondta, hogy: mindenképpen. Íme a pénteki bulijuk ajánlója, mi ott leszünk és a körmükre nézünk!

Szeptembertől a havi rendszerességgel jelentkező Perspektíva sorozat egy új nézőpontból igyekszik megvilágítani napjaink elektronikus tánczenéjét, és reményeik szerint hamarosan egy stabil pillérét alkotják a magyarországi alternatív parti-kultúrának.


A Goodnight Team csapata már több éve jelen van a pesti underground parti-szcénában. Három lemezlovasa három teljesen különböző sarkából érkezett a tágan értelmezett tánczene világának: a dancehall buliktól drum’n’bass partikig sok helyen megfordultak már, természetesen a pult mindkét oldalán. A saját parti-sorozat gondolata már régóta foglalkoztatta őket, és most sikerült is megtalálni hozzá az ideális helyszínt, a Trafó Bárt.

A veryfirst Perspektíva buli szeptember 12-én, pénteken lesz, ettől kezdve viszont rendszeresen minden hónap első csütörtökén fog visszatérni a sorozat. A későbbi epizódokon mindig lesz meghívott vendég-DJ, de a nevek egyelőre titokban maradtak…

Péntek, 2008. szeptember 12. 10h
Trafó Bár Tangó
(IX. Budapest, Liliom utca 41.)
Beugró: 600 Ft (18+)
DJ's: Siegler, Kontra, Musicmonkey
Ital-promo: Vodka-juice 600 Ft
www.goodnightteam.hu
www.myspace.com/goodnightteam
www.trafobartango.hu

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP