A Justice a segítségedet kéri

>> 2008. szeptember 3.

A Grammy-díjas francia elektró-duó, a Justice, sikert sikerre halmozva, minden lehetséges partyrekordot megdöntve töltik még sűrűbbre partikalendáriumukat, és booking ügyintézéseik darabszámát. A betáblázott időpontok, és szusszanást nélkülöző iram mellett most a te segítségedet kérik!

Gaspard Augé és Xavier de Rosnay néhány nappal ezelőtt MySpace-es oldalukon intéztek felhívást rajongóik felé, kérve segítségüket legújabb videójuk elkészítéséhez. A soron következő 'Cross the Universe' című daluk kisfilmjéhez olyan fotókat vár tőled a sztárduó, amelyeket ti készítettetek egy Justice partin, vagy számodra a legkedvesebb fotó a Justice lájvjai közül.



Mint ahogy ismeretes a csapat eddigi videói sem idegenkedtek a kreativitástól, gondoljunk csak a debütáló sláger, a 'D.A.N.C.E.' neon színekkel villogó pólós klipjére, melyet So Me készített a fiúknak; vagy a legutóbb kisebb botrányt kavart 'Stress' című daluk videójára, amely sok kritikus szerint erőszakra buzdító témájával nem a zenetévék műsorára való.

Most viszont rajtad, és kreativitásodon a sor!

Ha használható anyagod van, és ott csápoltál a Sziget Fesztivál Party Arénájában a feszület előtt, vagy netán valamelyik külföldi bulijukon kaptad lencsevégre a srácokat, küldd el e-mailben a legizgalmasabb képeket a Justice címére, a justicematerial@edbangerrecords.com-ra!


Amíg a videó összeáll, addig sem tétlenkedik a Justice menedzsmentje, novemberben újabb fogyasztási cikküket kebelezhetik be bőrjakósok, ugyanis a 'Cross the Universe' egy dupla (CD/DVD) albumon talál magának helyet. A kiadásra váró DVD-n a Justice-ról szóló dokumentumfilmen révedhetünk, amely a legkeresztesebb bulikat idézi fel, valamint képes turnénaplóval, és megdöbbentő kulisszatitkokkal ölt digitális formát.
A megjelenés novemberre várható a Downtown-nál.

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP