Kunk presents: 2ManyBloggas2

>> 2008. szeptember 14.

Budapest virtuális párbeszédei újra életre kelnek: a Kunk bemutatja a 2ManyBloggas2-t, szeptember 20-án a Trafó Bár Tangóban.

Részben ismerkedő-feszt, részben divatbemutató, részben technikai gyűlés, és egészében őrület: a Kunk (a képen) megrendezi a 2ManyBloggas2-t, szeptember 20-án a Trafóban, ahol összecsapnak a művészettel, zenével, kultúrával, és divattal foglalkozó blogok, egybegyúrva egy ízléses indie/electro buli-csomagba.
A téli buli sikerére építve, az eseményt élőben blogolhatja majd a közönség a http://www.2manybloggas.com-ra/ és a bejegyzések láthatóak lesznek helyben, kivetítve.
A megjelenők érkezéskor névcédulákat kapnak, amiken az üres mezőket egyrészt a saját nevükkel, másrészt annak a blognak a nevével kell kitölteniük, ami leginkább közel áll a szívükhöz. Az este során ajándékokkal díjazunk egy véletlenül kisorsolt jelenlévőt, és a blogot, amelyiknek a legtöbb viselt névcédulát sikerül összegyűjtenie. Emellett minden blognak lesz egy asztala, hogy lerakhassa promóanyagait.


Annak ellenére, hogy egyes blogok csak magyarul, mások csak angolul, és vannak mindkét nyelven is olvashatóak, mindegyiket összehozza a közös rezidencia: Budapest. A 12 résztvevő blog a BPfashion, BpStyle, Ektiv, Gumipop, Hello Republic, the Hub, Juicy (Mashkulture), Kultplay, Kunk, Mindennapi, Ourstyle, és a PEP! Magazin.
A szórakozásért a zeneblogok képviselői felelnek, nevezetesen: a házigazda, a bűnös örömöket/smart electro-t szállító Kunk; ketten az Ektiv raver csapatából, Tmx/Popbitch (Kollektiva) és WPAHP; az indie-őrség Gumipop + különleges vendégként Tonyo vs Ádi (The Moog).
Kunk presents: 2ManyBloggas2

DJ-k: Kunk, Kollektiva, WPAHP, Gumipop, Tonyo vs. Adi (The Moog)
Házigazda: Kunk
Szombat, 2008. Szeptember 20
Trafo Bár Tangó
(IX. Lilliom u. 41.)
Belépő: 800 HUF

2 komment:

Névtelen 16 szeptember, 2008 03:31  

A Kunk minősíthetetlenül szar zenét nyom.

Névtelen 16 szeptember, 2008 21:06  

a kunk szerintem is elég szar

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP