Parti-egyveleg

>> 2008. augusztus 20.

Minden program augusztus 23-án, most szombaton lesz. A pénteki javaslatokat meg írjátok kommentbe, mert mi nem hallottunk semmiről.

I. Szabadrádiós Fesztivál a Gödörben
A szabad (vagy más néven közösségi vagy harmadik típusú) rádiók elsősorban politikai és gazdasági érdekcsoportoktól független, non-profit alapon működő rádiók, melyeket legfőképp önkéntes munkával működtetnek a tagok. Jelenleg közel 60 ilyen típusú rádió fogható az országban, néhánnyal most szombaton a Gödörben személyesen is megismerkedhetsz. Az előadások, kerekasztal-beszélgetések, koncertek mellett találkozhatsz a műsorkészítőkkel, kipróbálhatod az interjú- vagy akár a hangjátékkészítést, mixelhetsz bakeliteket a DJ-k segítségével, sőt ha kedvet kapsz, jelentkezhetsz műsorkészítőnek. A lépcsőkön egész nap DJ-k játszanak, este 10-től pedig ingyenes Kaukázus koncert lesz.


(A képen a Kaukázus)

MARTIN EYERER a Mokka Cukában
Martin a világ vezető tech-house, electro-house kiadóinál jelentet meg zenéket, úgymint a Trapez, a Great Stuff, a Boxer, az angol Renaissance, vagy saját kiadója, a Kling Klong. 2008-ban megjelent debütáló albuma, a Word of Mouth, melyből első kézből kaphatunk ízelítőt ezen az estén először Magyarországon.

Belépő: ingyenes

Datascent az A38 teraszon
Két Dani, akik a Dino Riders révén ismerték meg egymást, azután az egyikük megjárta Hollandiát, Japánt, míg a másikuk az avantgárd-metáltól az indierock-emo-metálcore crossover-ig mindenféle zenekarban megfordult. Most szombaton a Lollipop buliban „izmos brék, electro és indie-house + indie-rock + powerpop + egy falat noise eklektikus elegyével” provokálják közönséget.

Belépő: 500 HUF, ami lefogyasztható

Szuperbuli3
DJ Rabbi Williams a lemezjátszók mögött, ezért aztán lesz minden ami 80-as 90-es évek, sőt még szülinapokat is ünnepelnek, amolyan házibuli jelleggel, de welcome mindenki akinek nem ciki a Locomotion és az aerobiczokni. - TECHNIKAI OKOK MIATT ELMARAD!

Kollektiva Rave Cruise
A nyári buliszezon lezárásaként a Kollektiva dj-legénysége és a Wife Beater Records matrózai egy dunai sétahajózásra invitálják a hullámokra vágyó ravereket. A hajó este 11-kor indul a Jászai Mari térnél lévő 9-es dokkból és meg sem áll Visegrádig, ahol megfordul, és irány vissza Budapestre. Horgonyfelszedés után hajnalig nincs kiszállás.

Belépő: 3000 Ft, kizárólag elővételben
A jegyhez welcome pezsgő jár!

Jegyek itt kaphatóak:
Poster Urban Outfit V. Budapest, Múzeum krt. 7.
Retrock V. Budapest, Ferenczy István u. 28.

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP