Fütyülős mézeskalácsszív és gumióvszer

>> 2008. május 22.

Több mint 300 amatőr és profi tárgytervező műhely jelentkezett a nemrégiben lezárult Fütyülős pályázatra. Az alkotásokat a szombaton megnyíló kiállításon lehet megtekinteni.


A Fütyülős márka tárgytervező pályázatára három kategóriában lehetett nevezni, az úgynevezett kütyük (kisebb gadzsetektől, elektronikai termékektől a nagyobb technikai berendezésekig), a mütyürök (dizájnos használati tárgyak, lakberendezési tárgyak, bútordarabok, dekorációk) és a cuccok (ruhadarabok és öltözék kiegészítők) kategóriában.

A legnépszerűbb és legtöbbeket megihlető kategóriának a mütyűrök bizonyultak, különösen sok használati tárgyon jelent meg a Fütyülős letisztult motívuma. Pigniczky Rita, a Fütyülős márka menedzsernek szívét legjobban az amatőrök erőfeszítése dobogtatta meg, mint mondja, ezeken a tárgyakon látszott igazán, hogy a tervezők, ha a professzionális megjelenítést nem is tekintették fő szempontnak, de kreatívan és roppant ötletesen álltak a feladathoz. Volt, aki pulóverbe kötötte bele a mintát, más valaki mézeskalácsszívbe illesztette a kötelező motívumot, de rengeteg Fütyülős motívummal illetett alsónadrág, papucs, gumióvszer terv, és kész tárgy érkezett be.
Az eredményhirdetésre és a kiállítás megnyitására május 24-én, a Merlinben (Budapest, 1052 Gerlóczy utca 4.) 20.00-kor kerül sor. De aki ezen a napon mégsem tud elidőzni a fantasztikus Fütyülős kütyük és mütyürök világában, az június 8-ig, ugyanitt megtekintheti azokat.
(A képen a Je suis belle tervezőnek, a PEP! vezető stylistjainak "fütyülős ruhája" látható)

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP