POPPER! - Szemüveget a klipnézőnek!

>> 2008. február 8.

Véletlen egybeesés vagy trend? Vajon ezentúl 3D-ben lesznek majd a videoklipek?



(Mondjuk az egészet ott kéne kezdeni, hogy érdekelnek-e még valakit egyáltalán a videoklipek, de most tegyük fel, hogy igen.)


(Illetve akit nem, az nyugodtan átugorhatja ezt a bejegyzést.)



Ez a fenti kis képkocka a legújabb Björk-videoklipből való. Az a címe, hogy Wanderlust, és az egyik még egész hallgatható szám a Voltáról, bár úgy istenigazából megszeretni nem sikerült az elmúlt szűk egy év alatt, de ez most mellékes. Az egész klip számítógép-animációval készült, és még hosszabb, mint maga a szám, pedig az is 5:51 hosszú. Persze van belőle normális verzió is, ami mehet majd a tévékbe, már ha találnak olyan csatornát, aki nem sajnálja a műsoridőt egy ilyen Björk-videóra, de az izgi verzió 3D-ben készült. Ezt állítólag speckó mozikban fogják vetíteni (kísérőfilmként, gondolom) és hamarosan DVD-formátumban is megjelenik, és hozzá is lesz csomagolva az az idióta szemüveg, amivel meg lehet pillantani a harmadik dimenziót.



Gyakorlatilag a Wanderlust-klippel egy napon készült el Missy Elliot legújabb videója is. Ching-A-Ling & Shake Your Pom Pom fantázianévre hallgat. És igen, ebből is van 3D-s verzió. És ami még meglepőbb, ez rajta van a youtube-on is. Mivel ide most beágyazzuk, bárki megnézheti, akinek van otthon megfelelő szemüvege. De jó neki. (Nekem nincs.)





POPP!

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP