This song is not for you lovers!

>> 2008. február 8.

Nagyon meglepődtünk, hogy a The Sounds-t jelölték meg, mint legjobban áhított fellépő a következő PEP! bulin!

A Tony the Beat slágergyárosa olyanokat körözött le mint a New Young Pony Club, a These New Puritans, és Panic Dani kedvencét a Neon Plastix-ot… Feladtátok nekünk a leckét, de rajtunk ne múljon: megpróbáljuk még az idén elhozni a szuperötöst Budapestre.

Ami biztos, hogy a következő PEP! lapbemutató a Bakelitben lesz március 21.-én. A helyszín kicsit kintebb esik a Soroksári úton, de ezen az estén kb 20 percenként oda-vissza ingyenes buszjáratot indítunk a Boráros térről, és az extra fáradtságért mindenkit kárpótol majd a line-up és az a különleges indusztriális hangulat, amivel a belvárosban máshol nem találkozhattok.

A tavaszi PEP! estére a hazai indie legjavát válogattuk össze; az Amber Smith és a Jacked lemezbemutatója mellett a The Moog és az E.Z. Basic is fellép majd. A kéttermes bulin a koncertek előtt/alatt/után Kollektiva és Tesco Disco, ráadásul a jegy- és a piaárak is nagyon barátiak lesznek, úgyhogy kötelező a megjelenés! További infó később.

2 komment:

Névtelen 09 február, 2008 14:09  

hát pedig... szavazás nélkül tnp. :P

Névtelen 14 február, 2008 21:58  

megjegyzem,hogy most beszéltem Pánik Danival,és mondta,hogy kb 20szor szavazott a The Sounds-ra..azonnal húzzátok ki a nevét,csalás a reklám :P
és jöjjön a Neon Plastix,mert ök még elérhetöek.

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP