Hétvégi partik, koncik, satöbbik

>> 2008. február 27.

És ez alkalommal vidéki programot is ajánlunk...

A The Kolin, akiknek a Universal Kiadónál aláírt szerződésén még alig száradt meg a pecsét (hamarosan jön a nagylemez!), pénteken Szolnokon a TiszapART moziban, szombaton pedig a Trash City Klub szervezésében a Trafóban szédíti a tinilányokat. A szolnoki fellépésen egy helyi csapat, a Sonar Rock Band kíséri a srácokat, a belépő pedig arcpirítóan alacsony: 300 Forint. A szombat esti Trafós bulin fellép még a Turbo és a Chief Rebel Angel, a beugró egy ezres.

Aki pedig már unja a cicanacis-gatyaletolós műsort a'la Kolin Márk, annak jó választás szombat estére a Corvin tető, ahol a friss klippes-lemezes EZ Basic-kel (a videót itt találod), Kristóf Norberttel, és az osztrák Deckchair Orange-el szívhatja majd a cigifüstöt mindössze 600 Forintért.

A kortárs vizuális kultúra és az elektronikus zene kedvelőinek a Cinetrip által a Merlinben rendezett VJ tornán a helye, aminek a nagyközönség előtt zajló része ma kezdődik. Este Waxman és Negro vendége a Dutch Rhythm Combo és a néhány inspirált vizuálzsonglőr Hollandiából, Olaszországból és Franciaországból. A belépő 1000 Ft, amiből 500 lefogyasztható.
Pénteken az electro/brokenbeats/house jegyében DJ és ütőhangszeres hibrid szett a Buscemi-től, majd elektrós Nid & Sancy koncert (a képen), mellettük a hazai Grasshop, és a Fine Cut Bodies. Szombaton pedig Deck Attack 5. születésnap, amin a breakbeat-es körök számára nem ismeretlen holland Kraak and Smaak formáció ad 8 fős élő koncertet, az este egyben albumbemutató is. A DJ pult mögött megtalálható lesz még a belga Turntable Dubbers és a házigazdák, Infra Gandhi és Cyborg Templar, a bárban pedig Sanyi, Waxman és Negro. A szombati buli a VJ Torna díjkiosztó gálája is. A pénteki tikett 1500 Ft, szombati 2500 Ft.
A programokról bővebben itt olvashatsz.

Végezetül: a PEP! következő lapbemutatójának fellépői közül szerinted kié lesz a 2008-as év? Szavazz (jobbra nézz)!

1 komment:

Névtelen 03 március, 2008 03:04  

Reméljük a képen a Kolin nem a halálos ítéletét írja épp alá...

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP