Death Disco Budapest & Kollektiva presents: ED BANGER ALLNIGHTER

>> 2008. február 5.

Az év első igazi nagy durranásnak ígérkező buliját Budapest két meghatározó klubestje, a Death Disco és a Kollektiva csapata szervírozza, amikor is a Trafóban látják vendégül a világ jelenleg talán legmenőbb dj-jét, a francia elektró-forradalom agytrösztjét, a Daft Punk menedzser és Ed Banger főnök Busy P -t!

Az elmúlt évben számtalan, a francia elektró színtérhez kötődő dj járt Budapesten, elég csak a Death Disco keretében ide látogató Kavinsky-ra, a PEP! által bemutatott Surkin-ra, vagy a Kollektiva/Test szervezésében elhozott Vicarious Bliss-re gondolni, így eljött az idő, hogy végre a stílus talán legnagyobb kaliberű dj-je, a párizsi elektró szcénát lassan több mint egy évtizede meghatározó és irányító, annak kulcskiadóját, az Ed Banger Records-ot vezető Busy P is tiszteletét tegye egy hamisíthatatlan fejrázós party keretében. A még ma is csak harmincas évei elején járó Busy P-ről (Pedro Winter) nem túlzás azt állítani, hogy már a műfaj születésénél jelen volt. Egyetemista évei alatt akadt össze két zenemániás párizsi figurával, akik ekkortájt vették fel a Daft Punk nevet, s akiket minden különösebb tapasztalat nélkül menedzselni kezdett. Hogy volt érzéke hozzá, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Daft Punk a francia zene talán legemblematikusabb zenekaraként több millió lemezt adott el világszerte. Már ez is szép tett volt Pedro-tól, ám ő képes volt még egyet fordítani a történeten: 10 évvel a Daft Punk befutása és a francia elektró színtér elindítása után szinte szóról szóra megismételte a sikersztorit, amikor 2007-ben a Justice kapcsán újra egy párizsi duó uralta a klubokat világszerte olyan dalokkal, mint a D.A.N.C.E. vagy a We Are Your Friends. Busy P emelett megalapította a műfaj zászlóshajójának számító Ed Banger kiadót, majd idővel maga is producerkedni (Rainbow EP) és dj-zni kezdett. Hogy ehhez is ért, bizonyítja a számtalan már-már legenda számba menő Ed Banger party New York-tól Ausztráliáig.

Ebből az őrületből kap ízelítőt, aki lejön feburár 9-én a Trafóba. Busy P ritkán játszik manapság ilyen kis klubban, úgyhogy mindenkinek ajánlott időben érkezni. Annál is inkább, mivel a bevezetést, majd Busy P után az elektró celebrálás folytatását Budapest egyik legjobb csapata, a Kollektiva végzi, akiknek a bulijain már önmagában is falrengető rave hangulat szokott uralkodni. Segítségükre lesz ebben még a szintén elektró vonalon mozgó Kovary és a Death Disco Budapest állandó rezidense, Miss Lucifer is.

Line-Up:
Busy P
(F, Ed Banger Records)
Tmx, Fullstereo, Popbitch (Kollektiva)
KovaryMiss Lucifer (Death Disco Budapest)

Szombat, 2008. feburár 9.
Trafó Bár Tangó (IX. Budapest, Liliom u. 41.)
Belépő: 2000 HUF elővételben / 2500 HUF helyszínen
A buli limitált férőhelyes.

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP