Varga Zsuzsa-remixek a BBC-n és a Merlinben

>> 2009. február 3.

Varga Zsuzsa slágere, a Be Infected nemrég hallható volt az angol BBC Radio One-on, de a legjobb hazai bulik dj-i is előszeretettel teszik fel az énekesnő MySpace-en megjelentetett remix- válogatásának egy-egy darabját. Így lesz ez azon az egyszeri, nagyszabású partin is, ahol Zsuzsa zenekarával ad koncertet - Budapesten idén először.

Az elmúlt hetekben sok-sok dj lemezjátszójából szólal meg Varga Zsuzsa valamelyik száma, hiszen a decemberben az interneten megjelent, ingyenes "Barkács-remixlemez" trekkjei közt kihagyhatatlan partizenék sorakoznak; olyan producerek és remixerek munkái, mint Fine Cut Bodies, Krizo a Realistic Crew-ból, Titusz, TMX, a Tits & Clits vagy Rocksteady.

Ahogy pedig ez a parti-színtéren menni szokott, ami jó, azt játszani is kell, így történhetett, hogy nem csak a hazai elektronikus tánczene "apuja" Palotai, a Neo-s Kőváry vagy a Kollektíva dj-inek szettjébe került be Zsuzsa-remix, de a Fine Cut Bodies-féle Be Infected a nemzetközi kedvenc Mylo lemezes táskájában is ott figyel, sőt, az angol BBC Radio 1-on - a nemrég Budapesten fellépett - Kissy Sell Out lejátszotta egyik saját műsorában.

Mindezek végképp aktualitást adnak annak az exkluzív partinak február 6-án a Merlinben, amelynek keretében Zsuzsáék koncertje mellett a remixlemezen szereplők krémje játszik reggelig két teremben.

Péntek, 2009. február 6.
Merlin 21h-05h
Nagyterem: Varga Zsuzsa (koncertkezdés: 22.30)
Fine Cut Bodies (Chi), Tmx (Kollektiva), Tits & Clits (Crux Records), Stereo Killaz (SpinThatShit),
Előtér: Chabz & Krizo (Realistic Crew), Rocksteady (Goodfellaz, Memo Rec.), Tommy Brutkho
Vizuál: Kiégő Izzók
Belépő: 1200 HUF Koktélakció: egyet fizetsz, kettőt vihetsz!

1 komment:

Névtelen 13 február, 2009 10:15  

itt egy egészen friss interjú a hősnővel:

http://www.radiobogre.com/index.php/adasok/34-interju/158-varga-zsuzsa-interju

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP