EGYETÉRTESZ TÖRÖK FERENCCEL ÉS PÁLFI GYÖRGGYEL?

>> 2009. február 19.

Lezárult az AXN tévécsatorna által hirdetett rövidfilm pályázat beadási határideje, most Te is elmondhatod a véleményed a beküldött alkotásokról! Ha kíváncsi vagy a döntős pályaművekre, ha szívesen teszteled, hogy ízlésed és filmkritikusi vénád egyezik-e a zsűri két tagjáéval, Török Ferencével és Pálfi Györgyével, no meg ha szeretnél MP3 lejátszót nyerni, küldd el szavazatodat február 26-ig!


Az AXN, a Sony Pictures Entertainment tévécsatornája által hirdetett rövidfilm pályázatra minden, 18. életévét betöltött amatőr vagy profi rendező beküldhette 1-7 perc közötti kisfilmjét. A pályázaton témabeli, vagy más tartalmi megkötés nem volt, és olyan pályaművek is indulhattak, melyeket alkotójuk más fesztiválra is benevezett.

A pályázatra összesen 150 kisfilm érkezett, melyek közül a 15 döntős alkotást az AXN tévécsatorna február 9.-től tűzi műsorára. Tizenöt napon keresztül minden este 21:55-től látható egy-egy versenyfilm, de akár mindet egymás után is megnézheted a www.axn.hu/filmfestival weboldalon.

A közönségszavazás végeredménye a zsűri döntésének bejelentésével egy időben, 2009. február 27-én pénteken, a filmfesztivál záróbuliján a Merlinben derül ki. Aki eljön, az elsők között értesülhet arról, hogy ki lesz a pályázat győztese, és egyben az a szerencsés versenyző, aki megnyeri a professzionális SONY HD kamerát, és kiutazhat Hollywoodba, a Sony stúdióiba, amely a filmkészítés egyik fellegvára. A második és harmadik helyen végző kisfilm alkotója egy-egy professzionális SONY mikrofont vihet majd haza, a legjobb tizenöt alkotás eszmei jutalma pedig a „hírnév”, hisz a csatorna ezeket a filmeket többször műsorára tűzi majd. Természetesen a közönség kedvence is értékes díjat nyer: egy SONY HDV kamerát.

A záróbulin a részvétel ingyenes. Az AXN szeretettel vár mindenkit, aki kedveli a mozit, aki kíváncsi a legötletesebb kisfilmekre, és akinek van kedve egy nagyot bulizni. (Aki két éve ott volt a West Balkánban, tudja, hogy mire számíthat!) A szünetekben és a díjátadó előtt az emeleti előtérben a Fúzió Rádió DJ-i festik a hangulatot, a díjátadó után fellép a Qualitons, majd pedig hajnalig a helyszínen a rezidens DJ Waxman szolgáltatja a talpalávalót.

AXN Filmfesztivál eredményhirdetés és záróbuli
Péntek, 2009. február 27., 19:00
Merlin
V. Budapest, Gerlóczy u. 4.
Ingyenes belépés!

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP