Becksperience & Deck Attack presents: Escape From Budapest – Deck Attack 6th Birthday Party

>> 2009. február 22.

Ralph Myerz & The Jack Herren Band, a frenetikus koncertjeiről elhíresült norvég gárda szinte észrevétlenül vette le a lábáról Európát, mára olyan fesztiválok állandó meghívottjai, mint a Glastonbury vagy a Roskilde. Most szombaton az A38 hajó vendégei.

A formáció 1997-ben alakult és az utóbbi évtized egyik legszórakoztatóbb stúdió- és egyik legelementárisabb élő produkciójává nőtte ki magát. Első dobásuk a Nikita volt: egy sohasem létezett olasz erotikus horror főtémájára épülő, gyönyörű darab, amelyet számos neves dj játszott rongyosra. Leszerződtek az Emperor Norton kiadóhoz és sorra adták ki a sikeresnél sikeresebb EP-ket és albumokat: Your New Best Friends illetve Sharp Knives & Loaded Guns címen. A publikumnak lenyűgöző élő produkcióval szolgálnak: a „vasakból" zenét csiholó Sellevold és a két ütős elektro/diszkó/rock show-ja megéri a figyelmet: a derék norvégok le se tagadhatnák, hogy egész ifjúkorukat a KISS bűvöletében élték le. Élőben bombaként robbannak, semmihez sem fogható pszichedelikus show-juk gőzekeként szántja a színpadot.

Méltó folytatásként Sonny J következik, a múlt év egyik kétségtelen felfedezettje, aki hibátlan érzékkel rakta össze Disastro című debütáló albumát. Sonny tökéletesen ötvözi a funk, a glamrock, a klasszikus pop, a folk és a hip hop hagyományt. Egyes vélemények szerint egy új Fatboy Slim született…

Line-up: Ralph Myerz & The Jack Herren Band (NO)
Sonny J (UK) TÁP Színház special performance
Infragandhi
Cyborg Templar

Szombat, 2009. február 28. 20h
A38 hajó/ Petőfi híd budai hídfő
Jegyár: 2500 Ft / 3000 Ft

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP