Mikulás presents Kollektiva Klub

>> 2008. december 2.

December 6-án a Kollektivához is befut a Mikulás, egy világszerte felkapott, elektró-, techno- és indie-rajongók által egyaránt kedvelt francia producer képében. Yuksek mellett a 2008-as év utolsó Kollektiva Klub partiján lesz évösszegzés és meglepetés is.

„Szemérmetlen tánczene” - írta tavaly a Quart.hu Yuksekről, nemrég a trenddiktáló Les Inrockuptibles zenei magazin pedig úgy jellemezte, mint „napjaink egyik legizgalmasabb francia producere”. Mindkét megállapítás helyes: a párizsi fiatalember izgalmassága abban rejlik, ahogyan több stílus elemeit képes homogén, nagyon táncoltató, de korántsem tucat partizenévé összegyúrni, ráadásul mindezt dalformába önteni. 'Yuksek: Tonight' itt:




A Kollektiva Klubon fellép még a Neo-frontember Kovary, aki saját illetve zenekara számaiból/remixeiből válogat össze egy Mikulás-csomagnyit, valamint a jelenleg világszerte dívó neonos-űrszintis elektródiszkó budapesti bástyája, a Kunk páros (akik olyan kurrens, globális blog hype-pal övezett előadókat hoztak el a partijaikra, mint Anoraak, Chewy Chocolate Cookies, kap10kurt, Thieves Like Us), a házigazda Kollektiva dj-i pedig 2008 legnagyobb trekkjeit mixelik össze ezen az estén.

Szombat, 2008. december 6., szombat
Merlin
V. Budapest, Gerlóczy u. 4.
Belépő: 1800 HUF, lányoknak 22h előtt ingyenes!

2 komment:

aNdRv1d 02 december, 2008 21:14  

ááááá
miért egy napra szervezték az összes jó bulit????

Névtelen 05 december, 2008 12:52  

azért mert kettöre egymás után(péntekről szombatra) ugyse mennél el.

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP