„Sínre” került a franciáknál a magyar elektró duó

>> 2008. november 11.

Egy magyar felvétel is helyet kapott az első számú francia elektronikus tánczenei magazin 2008. novemberi CD-mellékletén. A Tits & Clits olyan előadókkal szerepel együtt a Trax magazin aktuális válogatásán, mint pl. Mr. Oizo, Scan X, Matthew Dear és Squarepusher. A budapesti duó jelenleg egy neves francia kiadóval tárgyal első EP-jének megjelentetéséről.

Az elektronikus tánczenére szakosodott francia Trax magazin 1997 óta jelenik meg havonta. Az újsághoz minden alkalommal jár egy válogatás-CD, melyet a lap szerkesztői állítanak össze az általuk legjobbnak ítélt, friss zenékből. A 119-es sorszámú Trax Sampler kompiláción 12 szám szerepel - köztük egy magyar felvétel is!

A Tits & Clits She Likes Gasoline című trekkje mellett a lemezen Mr. Oizo, Scan X, Matthew Dear, Jean Nipon, R-Play, Nhar, Quixote feat. Lisa Li-Lund, Sei A, Alphawezen, Refractory és Squarepusher egy-egy száma kapott helyet. A CD a magazinnal együtt 2008. november 8-ától kapható az újságárusoknál Franciaországban, illetve világszerte.

A budapesti duónak ez az első fizikai megjelenése, az első hivatalos kiadványuk ugyanakkor digitális formában már elérhető a Beatporton: a francia Mustard Pimp Oh La La Satan c. számából készített remixük az amerikai Crux Records-on jött ki (csakúgy, mint a szintén budapesti Headshotboyz első kiadványa).

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP