Ki alszik szerda éjjel? Lollipop újra a Monoban

>> 2008. szeptember 30.

Mozgalmas és sikeres nyarat zárva, visszatér a Lollipop Factory csapata szerdai rezidenciájukhoz, a budapesti Mono Klubba. Killb3rt, Sakal, Blond'N'Bass és Kovary vezényletével most sem kell nélkülöznöd a színeket a szürkébb hétköznapokból, hiszen minden szerdán garantált az igényes zenei kavalkád az electro, pop, techno, indietronica és discohouse stílusok családi esernyője alatt a Monoban.



A forró, fesztiválokkal és szabadtéri bulikkal tömött nyaruk után visszatér a Lollipop team teljes legénysége szerdai rezidenciájukhoz, melynek ismét a Mono Klub ad otthont minden hét harmadik éjszakáján. Az idei évadnyitóra október 1-én kerül sor, és a pultban újra nyalókás lemezlovasok: Killb3rt, Sakal, Blond'N'Bass és Kovary. A speciális vizuális élményekről ismét a kreatív Rakam gondoskodik, valamint a warm up izzítása ezentúl a Rene Mascarpone & Watcher érdeme.

Nem maradnak el idén sem a kéthetente érkező vendégek a Lollipop happeningekre, így érdemes időben tájékozódni az információs oldalakon a soron következő meglepetésekről.

A mottó pedig idén újra fenyeget: Don't forget ur dancig shoes!


Lollipop Factory - Mono Club At Every Wendesday Night
Season Opening: 2008. október. 01. Start: 21.00
Free Entry before 22.00h, after 500HUF


DJ's: Sakal, Kovary, Blond'n'Bass, Killb3rt
Visual: Rakam
Warm up: Rene Mascarpone & Watcher


Info:

http://myspace.com/nyalokamoka
http.//pufff.hu
http://monoklub.hu

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP