Ne kocsival gyertek a Szigetre!

>> 2008. augusztus 5.

Hajóval, HÉV-vel, busszal vagy bicajjal érkezzetek jövő héten a Sziget Fesztiválra - erre kérnek mindenkit a szervezők.

Az idei Sziget és a Budai Rakpart alatt történő csatornaépítési munkálatok kezdési időpontja egybeesnek, a határidők miatt pedig nem lehetett a munkákat elhalasztani, lezárják a rakpartot, így még nehezebb lesz a közlekedés a Szentendrei úton és környékén. A környék lakóinak kérésére, az önkormányzattal közösen a szervezők lezárják a rendezvény gépkocsi forgalma elől a Sziget bejárata körüli kis utcákat és oda csak az ott lakók hajthatnak majd be…

Milyen lehetőségeink lesznek kijutni a Hajógyári szigetre?
Egyrészt a BKV sűríti járatait és több kocsiból álló HÉV szerelvényeket fog indítani, amelyek az éjszakai órákban is közlekedni fognak.
Emellett menetrendszerű különbusz járatok indulnak a Szigetről az éjszakai órákban (23 órától- 05 óráig, 350.- Ft), a város több forgalmas csomópontját érintve.
Az elmúlt évek legnépszerűbb és leggyorsabb Szigetre jutási lehetőségét a hajójáratokat tovább sűrítik és menetrendjüket meghosszabbítják (a -1. és 0. napon 12 órától 24 óráig, utána 12 órától 04 óráig, 500.- Ft), és idén már három indulási - érkezési pont van: Jászai Mari tér, Vigadó tér, Batthyány tér.
A Sziget Fesztivál hivatalos honlapja

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP