Elszállt a ló avagy szigetes sztárok kívánságai

>> 2008. augusztus 7.

Nem szokás a fellépők kéréseit közre adni, miután azok a szerződés részei, de azért nevek nélkül kaptunk egy-két titkos infót, hogy még néhány napig csámcsoghassunk azon, mennyire jól megy egyeseknek a mi pénzünkön… 
Na jó, nem is annyira durvák.

A képen a Flogging Molly.

Az nem titok, hogy az Iron Maiden Boeing 757-esét az együttes frontembere, Bruce Dickinson is szokta vezetni. Azt azonban nem tudjuk meg, hogy melyik az a három-tagú zenekar, amelyik összesen 7 nagy, ún. nightliner busszal érkezik, amiből a zenekari tagok négyben(!) ülnek, a másik hárommal a csapat többi tagja jön. Más banda kizárólag nagy egyterű személygépkocsikkal hajlandó Budapesten közlekedni.

Íme egy csomó punk kérés, akik idén már nem is annyira punkok, legalábbis az alábbiakat olvasva.

Az egyikük azzal a kéréssel fordult a szervezőkhöz, hogy a backstage-ben és a színpadnál legyen 6 db 50 literes kuka, műanyag zsákokkal, továbbá kér 4 partvist, 2 felmosót vödörrel együtt, 2 gumipartvist és 2 db 20 literes vödröt. Mindezeken túl a keverőpultnál is legyen egy nagy szemetes és az öltözőben is szemetesek és hamutartók.

Másik punk csapat kérése pedig csak az volt, hogy senki ne dohányozzon a környezetükben.
Szintén punk zenekarok kérése, hogy a szervezők szerezzenek egy kisebb gyermekkórust, akik egy-két számba beszállnának.

És még maradjunk a punkoknál: az egyik zenekar kifejezett kérése volt, hogy a szervezők építsenek kerekes-székes lelátót a színpad elé – ez már megoldott szerencsére.

És egy utolsó punk kívánság: 7 db felbélyegzett levelezőlap.

Az egyik énekesnő varrókészletet és 12 szál hosszúszárú rózsát kért magának, egy brit zenekar rengeteg alkoholt, két karton cigit és egy kis buddha szobrot szeretne kapni. Mások pedig kikötötték, hogy csak fekete törölközőt kérnek, lehetőleg minta nélkül. Igazuk is van – mi is azt szeretjük!

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP