Hidratálás és programváltozás a Szigeten

>> 2008. augusztus 14.

Az elkövetkező napokban nagy melegre számíthatunk, ezért igyatok minél több vizet és lehetőség szerint kerüljön a fejetekre valami fedő, de ha lehet ne a lábasé…
Jó hír még, hogy a Sziget szervezői a hőségriadó végéig felfüggesztik az ásványvíz behozatalára korábban előírt mennyiségi korlátozást.
Ezen kívül lajtoskocsik és locsolókocsik járják a fesztivál területét, kiosztanak többezer zacskós vizet, több ponton permetkapuk üzemelnek, és a koncertek közönségét is folyamatosan locsolják. Vigyázzatok magatokra!

Rövidek:
+ Programváltozás
Családi okokra hivatkozva lemondta szigetes koncertjét Carl Cox, helyette augusztus 15-én John Digweed lép fel a MasterCard Party Arénában.

+ Catering
Idén nincs Milli tejbár van helyette Combino tejbár, majdnem ugyanott ahol tavaly, a nagyszínpad háta mögött. A fővárosi utazási szolgáltatással ellenben itt az ár/érték arány kiváló, érdemes felkeresni!

+ Civil Sziget
Tegnap rátaláltunk az egyik legviccesebb civil kezdeményezésre! A Living Library-ben azaz az Élő Könyvtárban nem könyveket fejből felmondó embereket kölcsözhetsz, hanem pl fiatal zsidót, eurokratát, cigányt, egyedülálló anyát, volt alkoholistát vagy akár ex-hajléktalant. Olyan embereket, akikkel szemben a társadalom előítéleteket támaszt, akik kapnak egy-egy órát, hogy rácáfoljanak ezekre. Mi a volt bankrablót szerettük elvinni, de sajnos nem ért rá, állítólag ő a legnagyobb kedvenc, rá előjegyzés kell!
A Sziget hivatalos oldalán olvashatsz egy kis interjút az egyik szervezővel.

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP