Fejenállás és bábozás a Szigeten

>> 2008. augusztus 14.

Minden évben egyre többet járok a Színház- és Táncsátorba a Szigeten (öregszem, nyilván). Aki nem látta a tegnap éjjel a Danza Contemporánea de Cubát - ők láthatók az alábbi fotón, próba közben -, az valószínűleg az idei program csúcspontjáról máris lemaradt, de maradt azért még látnivaló bőven.















1. TÁP Színház minden nap van délután 5 és 7 között. Egyperces, egyszemélyes. Bemegy az ember a sátorba, és valami abszurdum történik, aminek általában az a vége, hogy ordítva előugrik valahonnan a Tibi a Korai Örömből. Tegnap fogorvosi tematikában mozogtak, de a program minden nap változik. Mazochistáknak kötelező, de minenkinek ajánlott.


2. A Vietnámi Vízi Bábszínház a domb másik oldalán található, d.u. 4-kor és este 21.30-kor vannak előadások. Nyugis, révedezős, de látványos és szintén semmihez sem hasonlítható program. Ilyet máshol nem fogsz látni, vétek kihagyni.


3. A vurstli rétjén tartott látványrevünek tegnap csak a végét csíptük el, de aki nem volt ott az olimpiamegnyitón, az itt valószínűleg bepótolhatja. Valamikor ebből is muszáj lesz végignézni egyszer egy egészet egyben.


4. A Táncsátor programjából pedig még a vasárnap estét emelem most még ki: az izraeli-brit deGeneration előadás nagyon izgalmasnak ígérkezik.

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP