Szimpla minták, extrém terek

>> 2008. június 3.

Még mindig látható a KREA Művészeti Iskola kiállítása a Szimpla Kertben és Szimpla Kávézóban, ahol ezúttal a másodéves lakberendező szakos hallgatók mutatják be mintatervezési munkáikat.

Ahány hallgató, annyi minta és forma, amelyek tapétaterveken, csomagolópapírként, vagy éppen teljesen egyedi díszítőelemként jelennek meg különféle felületeken. A lényeg, hogy a hallgatók által megálmodott egyedi rajzok önmagukban vagy sorozatként, önálló alkotásként és esztétikus térelemként egyaránt funkcionáljanak. Az alkotásokban egyetlen közös van: a feladatkiírásnak megfelelően mindenkinek olyan munkát kellett alkotnia, amely az Art Deco vagy a szecesszió stílusjegyeit hordozza magában.
A kiállítási darabok többnyire egyetlen példányban, kézzel készített képzőművészeti alkotások, és jól mutatják, hogyan lehet egy mintát több tucat variációban, különböző felületen alkalmazni.

A kiállítás megtekinthető június 25-ig a Szimpla Kertben (Budapest, VII., Kazinczy u.14) és a Szimpla Kávézóban (Budapest, VII., Kertész u. 48.).

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP