A magyar pop ikonjai a Coke Clubban

>> 2008. június 15.

Múlt szombaton újra megnyitott a siófoki Coke Club. A Balaton-parti szórakozóhely a magyar MTV-vel karöltve idén új koncertsorozatot indít útjára.

A Coke Club-ban megrendezendő MTV Icon lényege, hogy befutott vagy ígéretes előadók adják elő „ikonjaik” két-két slágerét. Koncertenként 12 együttes lép majd fel, és minden estét egy ikonikus zenekarnak szentelnek. A július 5-én kezdődő sorozat a Neoton Família előtt tiszteleg, július 19-én az LGT, augusztus 2-án pedig a Tankcsapda számait adják elő a zenészek.
Az ikonok dalait olyan zenekarok dolgozzák fel, mint: Lovasi András, Péterfy Bori, a Heaven Street Seven, a Junkies, Für Anikó, a Csík zenekar, stb. Az MTV Icon Amerika után először Magyarországon mutatkozik be.
A külsőleg is megújult Coke Clubban a foci Európa-bajnokság ideje alatt óriás kivetítőn lehet követni a meccsek állását, ezen kívül állandóak a sportprogramok, a hétköznap esti kertmozi, sült kolbász, lángos és a hekk. A zenei programok közül csak néhányat említve, két alkalommal lesz egész napos Cinetrip buli, fellép a Kistehén Tánczenekar és a Romano Drom, valamint a PASO. A Coke Club legnagyobb nyári durrantása, hogy Szent István ünnepét Siófokon a brit Stereo MC's fellépésével ünnepelhetjük.
A Coke Clubba mindig és mindenkor ingyenes a belépés, hétköznap éjfélig, hétvégén hajnal 3-ig tart nyitva egészen augusztus 24.-ig, az idei szezon zárásáig.
A Coke Club honlapja

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP