POPPER! - Szombaton lehet bátran tévézni

>> 2008. május 23.

Onnantól kezdve, hogy Franciaország az alábbi számot küldte az Eurovíziós Dalfesztiválra, senkinek nem lehet egyetlen rossz szava sem az összeurópai zenei televíziózásról.



Ez Sebastien Tellertől a "Divine". A magyar versenyző, Csézy már kiesett a mezőnyből, ezért szégyenkeznünk sem kell már a szombat esti döntőt elnézve, átadhatjuk magunkat a Sebastien Teller által nyújtott élvezeteknek, lehet szurkolni, szavazni, fogadásokat kötni, stb.

Egyedül a franciák vannak elszontyolodva, mert ők felháborodtak, hogy őket egy olyan képviseli, aki angolul énekel. A hatszögletű országban még mindig szalonképtelen ugyanis, ha bárki bármilyen szinten utal arra, hogy a "nemzetközi nyelv" szerepét a világban nem a francia foglalta el, hanem az angol. A Sebastien Teller által kiváltott közfelháborodás ("hilarity alert!" - hogy mi is mondjunk valamit angolul) a francia parlamentben is szóba került, amelyre a szakállas énekes megígérte, hogy a szám egy részét lefordítja anyanyelvére, és így fogja énekelni.

Mindenesetre reméljük, hogy az underground popnak egyre több képviselője eljut majd a jövőben az Eurovízióra, Miss Kittintől Manu Chaón keresztül a Chicks On Speedig nagyon sok mindenkit el tudunk képzelni a Dalverseny színpadán.

POPP!

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP