POPPER! - Szájára vett minket a Velvet

>> 2008. május 28.

"Steiner Kristóf megtalálta a szigetét" - írja rólunk a Velvet hírblogja, a Gumicukor.


A sajtóközlemény, amelyet a magyar MTV adott ki, és amely alapján a Velvet hírbe hozott bennünket, ilyen szépeket mond rólunk: "A PEP! magazin 2005-ben elnyerte a Magyar Formatervezési Díjat vizuális kommunikáció kategóriában majd a következő év tavaszán jelent meg először magyar nyelven. 2007 márciusában egyedüli magyar meghívottként 
szerepelt a COLOPHON nemzetközi magazin fesztiválon Luxembourgban, és még ugyanebben az évben a brit WALLPAPER* magazin felkérte a szerkesztőséget, hogy segítsen Budapestről szóló design-kalauzuk összeállításában. A nyomtatott magazin mellett a PEP! fenntart egy naponta frissített online blogot is (ezt olvasod most - Bence), negyedévente megrendezett - a magazin megjelenését közvetlenül megelőző - egész estés lapbemutató partijaikon pedig Magyarország legtrendibb fiatal közönsége gyűlik össze.

„Egy olyan generáció magazinja vagyunk, amely tudja, hogy egy butácska botrányhősnő, egy rebellis képzőművész és egy mélyen intellektuális író igenis megfér egymás mellett a lap hasábjain. Egy színes világ megértéséhez nem elég, ha feketében és fehérben, éjszakában és nappalban, apácákban és ribancokban gondolkodunk.” – mondta Kristóf.

Nem véletlen, hogy a „pepperek” közé olyan úttörők tartoznak, mint a világhírű The Moog zenakar, a sztár-sminkmester, James Molloy, vagy Jean Paul Gaultier tervezője, Szilágyi Dóra. Az szőke örökösnő, Paris Hilton pedig egyedüli médiumként a PEP! magazint választotta, melynek exkluzív interjút adott budapesti látogatása során. Az riportot - amely a nyári lapszámban lesz olvasható – természetesen az újdonsült felelős szerkesztő készítette el."

POPP!

1 komment:

Névtelen 29 május, 2008 14:43  

A jellemvonásokat finoman fogalmazva,de tökéletesen eltalálta Kristóf.
Egyet értünk.

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP