Lollipop 5th Birthday Party

>> 2008. május 27.

A héten pénteken ünnepli a nyalókás társaság a szülinapját az A38 hajón, ahol ez alkalommal nemcsak zenei nyalánkságokkal, hanem legfrissebb tavasz/nyári kollekciójuk divatbemutatójával várják a trendfaló fiatalokat.

Öt évvel ezelőtt Stress aka Killbert és Sakal keltette életre az első Lollipop bulikat, melyek zenei stílusban többek között az elektro, a pop, discopunk, electrotrash/clash, indietronika, italo disco, nuskul electro house, dirty disco, és nu wave stílusok igazi kavalkádja.

Az évek alatt komoly népszerűségre tett szert a csapat, szülinapi bulijaikat a hajnalig tartó talpalávalók mellett rendszeresen külföldi produkciókkal és divatbemutatókkal dobták fel, köszönhetően ezt annak, hogy Albert párja divattervezőként tevékenykedik, sőt most már együtt dolgoznak a közös „ügyön”. A zene és a lollipop életérzés összefonódásából egy saját ruhamárka is megszületett, Lollipop Factory néven, és legnagyobb örömükre néhány hónapja egy önálló üzletet is nyitottak a belváros szívében (Váci utca 45.)

A pénteki hatalmas szülinapi bulijukra Berlinből látnak vendégül egy mini zenekart; a Tyskerhar live act közvetlen a divatbemutató után, kb éjfélkor kezdődik, ezt követi parti a házigazdákkal (Killbert, Sakal, Kovary, Blond n’ Bass) és dj Seek Zag Lazer társaságában, aki szintén Berlini. A vizuált az Illuvision Pixel Factory fogja nyomni.

Péntek, 2008. május 30.
A38 koncert terem (Petőfi híd budai hídfő)
Belépő: 1000 HUF
– ajándék nyalóka az első száz érkezőnek ill. a megváltott jegy (sorszáma) alapján automatikus részvétel a tombolán

1 komment:

Névtelen 03 június, 2008 18:42  

pár kép a buliról, pár kép a divatbemutatóról:
www.pulzar.hu
www.pufff.hu

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP