POPPER! - 4 mondat az Indiana Jones 4-ről

>> 2008. május 30.

Hozzáfűznivalóink az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című szórakoztató kalandfilmhez.

1. A rakétakilövős és a vízesésen lezuhanós jelenetek nyilvánvalóan azzal a céllal kerültek bele a filmbe, hogy rájuk alapítva valami tematikus attrakciót lehessen létrehozni a Disneyland-szerű megavidámparkokban szerte a világon.

2. Ha egy alapvetően élő szereplőkre építő filmben bizonyos elemekről ordít, hogy computer-animációval kopírozták be őket az adott jelenetbe, akkor valószínűleg ezeket az elemeket jobban kellett volna megcsinálni, még akkor is, ha atomrobbantást túlélő mormotákat, emberevő hangyákat vagy a negyedik dimenzióba átszippantódó templomrom-darabokat ábrázolnak.

3. A Harrison Ford nyugdíjbavonulását / megszottyadását / tragikus halálát követően készítendő részek nyilvánvaló főszereplője, a (wikipedia írásmódja szerint) "Mutt" Williamset alakító Shia LaBeouf valamennyi tulajdonságában rendkívül hasonlít a Katona József Színház ifjú színészére, a Pánik coming outra készülő rendőrét alakító Kovács Lehelre, azzal az egy különbséggel, hogy Kovács Lehel szimpatikus.

4. Egy jó film csak még jobb lehet attól, ha kihagyják belőle azt a jelenetet, amikor a végén a főhős szájon csókolja szerelmét, aminek láttára mellékszereplők és statiszták hada felpattan ültéből és állva tapsviharban tör ki (esetenként akár azzal is megspékelve, hogy a csókolózó pár először nincs tudatában annak, hogy mindenki őket nézi, de amikor az ováció felharsan, ráeszmélnek, hogy mi a helyzet, egymásra nevetnek, majd mosolyogva kiszaladnak a képernyőről/vászonról, miközben a kamera a magasba emelkedik).

POPP!

1 komment:

Névtelen 30 május, 2008 11:19  

háhá.:D
ugye,hogy nem is jó.....

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP