Becks Music Experience & Deck Attack partysorozat

>> 2008. május 30.

Bátor jellemre vall, hogy valaki nemes egyszerűséggel szülővárosáról nevezze el magát (képzeld el, hogy DJ Nyírbátor, vagy Zalaszentgrót néven pörgeted a korongokat), de Malente eddigi öt albuma ennél jóval több elismerésre szolgál. Ráadásul holnap ellátogat hozzánk a ChaChaCha Teraszra.

Joggal köthető nevéhez, hogy a funk-break Németországban is megtalálta helyét a klubéletben, de - és ez szintén nem jellemhiba, - az idők során képes volt kitörnie a szaklapok által ráerőszakolt szerepből. A Unique kiadó egyik zászlóshajójaként az utóbbi években inkább a koszos-feszes elektro felé vette az irányt, többek közt Bob Sinclair és a Turntablerockers dalait ültetve saját világába. Tavaly télen megjelent "Whow" című dupla CD-je illőn reprezentálja alkotói munkásságát, a remixek mellett egy mix lemezt is kiegészítették. Nem csoda, hisz Malente igazi vadászterülete a táncparkett, aki látta, tudja, hogy ösztönösen kommunikál a műfaji előítélektől mentes közönséggel.

Hogy Malentét hallgatni jóval hálásabb feladat, mint definiálni, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az általa készített remixek hosszú sora (például Louie Austen, Thomilla, Bob Sinclar, DJ Friction, The Strike Boys, Der Plan, Frank Popp Ensemble, Duptribe, Le Hammond Inferno), saját produkcióinak a német klublistákon szinte állandó jelleggel elfoglalt elõkelõ pozíciója, valamint a világszerte nagy sikernek örvendő, garantáltan pörgős fellépések. Most a magyar közönség számára is itt a lehetőség, hogy élőben évezhesse az egyedi Malente hangzást, és egyben ízelítõt kapjon új lemeze anyagából is.
A szombati parti résztvevői ráadásul aktív részesei lehetnek a zenei és vizuális kísérletezéseknek, a helyszínen kipróbálhatják, hogy milyen VJ-k: a koncertek alatt VJ klippeket készíthetnek a visualmixer segítségével, amit aztán a Becksperience honlapról tölthetnek le. Aki nem vállalkozik ilyen kalandra, megnézheti, mit művelnek a Bpstreet profi VJ-éi.

Szombat, 2008. május 31. szombat
ChaChaCha Terasz, Margitsziget

Line-up:
MALENTE
(Unique, DE)
Infragandhi
Negro

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP