NL - holland-magyar design fesztivál

>> 2008. február 20.

Pénteken kezdődik a Gödör Klubban a 3 napos holland-magyar design fesztivál, amelynek mottója "Nincs Lehetetlen".

Három napon keresztül válogathatsz annak a 20 holland és 60 magyar tervezőnek a legújabb designtermékeiből, kollekcióiból, akik a WAMP piacon megszokott mezőny kiegészítésére látogatnak el az Erzsébet térre. A kínálat széles: patkány alakú nyaklánc, biciklifotel, színes kerámiák, gombékszerek... ráadásul a PEP!-nek is lesz standja, ahol beszerezheted a régebbi lapszámokat is, és végre teljes lehet a kollekciód.
Részletek >

A milánói Salone del Mobile a nemzetközi designvilág egyik legrangosabb eseménye. Az itt bemutatkozó holland tervezők munkáiból válogatott kiállítás a via milano - new dutch design, amely a fesztivállal nyílik és 3 hétig látható a Gödörben. Itt neves designerek díjnyertes és szokatlan tárgyai láthatók, amelyek mindegyikének története van: szerelemsátor, kutya alakú hangfal, fül alakú székek, narancs színű jacuzzi...
A holland grafika aranykora című plakátkiállítás szintén 3 hétig látogatható, a fesztivál ideje alatt pedig a KREA divat és fotó kiállítása is bemutatkozik. Ezen kívül több világhírű holland designer személyesen is idelátogat a fesztiválra: Gijs Bakker, Ineke Hans és Richard Hutten pénteken 16 órakor tartanak előadást nemcsak a szakmai közönségnek.
Részletek >

...WAMP Party és divatbemutatók
A péntek esti INGYENES nyitóbulin fellép a Hangmás, DJ Fine Cut Bodies és DJ Killbert (Lollipop). Hétvégén pedig divatbemutatók lesznek: szombaton 19 órától a MEXX tavaszi kollekciója lesz látható, vasárnap 20 órakor, a fesztivál záróeseményeként pedig egyedülálló módon hat nemzetközileg is elismert magyar divattervező együttesen mutatja be kollekcióit: a USE, a Je Suis Belle, a Nanushka, Konsánszky Dóra, az Aan Tuan és az Artista.

Erzsébet tér, Gödör Klub
2008. február 22-24. péntek-szombat-vasárnap 10.00-20.00
Belépő: 1.200 HUF

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP