Ektiv és 2ManyBloggas azaz partiajánlók a hétvégére

>> 2008. február 12.

Az Ektiv blogja tavaly novemberben indult, és elmondásuk szerint a legfrissebb elektronikus zenei irányzatokat, illetve a hozzájuk kötődő partikulturális, művészeti és divattrendeket igyekszik bemutatni szubjektív módon.

Elektró-indietronica-rave: az Ektiv ebben a zenei háromszögben mozog, így ezen az estén is ez a felhozatal várható. A kollektivás Tmx és a Wife Beater Records-tól Rudolf egy spéci French electro back-to-backkel készülnek, a szintén kollektivás Popbitch pedig előveszi kamaszkora kedvenc brit rave-zenéit. A blend! ugyanakkor a jelen londoni hangjait elegyíti majd egy szettben: bassline house-t, fidget house-t és dubstepet, saját trekkekel, némi aciddel és vicces eurodance-szel megbolondítva. A budapesti indie színtér doyenjei, a Tesco Disco duó ez alkalommal a Happy Mondays-től a Hadoukenig lövi be a skálát, az egykori és mai dance-es indie-től a nu rave-ig.
Ránézésre a buli fő attrakciója is elmenne nu rave-nek, de a Partyshank saját stílust teremtett: toystep. A két londoni suhanc ezt persze poénnak szánja, az viszont már nagyon komoly, amit művelnek: zenéjük videójáték-hangminták, megbuherált gyerekjáték-prüntyögések, felgyorsított és összeszabdalt elektró, jungle és grime ritmusok hektikás, de roppant szórakoztató turmixa. Napjaink egyik legfelkapottabb Mypace-zenekara ráadásul élőben egészen elképesztően őrült iramot diktál. Budapest, lépést tarts!
Rave / Elektró Dühöngő:
PARTYSHANK live
(UK)
blend! (Subgrade Records, Under140 - HU/AT)
Tmx (Kollektiva) vs. Rudolf (Wife Beater Records)
Popbitch (Kollektiva) - '91-'93 oldskool rave set
Indie / Nu Rave Játszótér:
Kecske & Pipó
(Tesco Disco)
Acid vizuál: ISO (Oliver Arthur + Subidubi)
Péntek, 2008. február 15. 21h-05h
Merlin
(1052 Budapest, Gerlóczy u. 4.)
Belépő: 1000 HUF
Lányoknak 22h-ig ingyenes!

Szombaton pedig mindenkinek ott a helye a Trafóban 2ManyBloggas bulin, ahol Budapest legjobb blogjai: Mindennapi, Mashkulture, BPfashion, Betonpanda, Kultplay, Ourstyle, Ektiv, Gumipop, BpStyle, Kunk, a USE unused és természetesen a PEP! is megmutatja magát.

A Kunk szervezésében zajló rendezvény fénypontja a Circle of Lust lesz, ahol a blogok készítői vagy valaki más egyfajta performansz keretében felmutatja a vágy szimbolikus tárgyát. A mi esetünkben ez mi más lehetne mint a PEP! magazin, de nem intézzük el ilyen egyszerűen…
Szombat, 2007. február 16.
Trafó (IX: Budapest, Liliom u. 41.)
Belépő: 800 HUF

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP