POPPER! - Lehet-e még világsztár Eddie Izzard?

>> 2008. január 25.

Eddie Izzard 1962. február 7-én született. De vajon lehet-e még belőle világsztár?

A POPPER válasza a következő:

Nem túl valószínű.

És ebbe belegondolni igen szomorú, tekintettel mondjuk erre a videóra:



Igen, Eddie Izzard Magyarországon azért ismeretlen, mert elég jól kell érteni angolul ahhoz, hogy élvezni tudjuk. Ugyanis Eddie Izzard stand up comedian, ami nálunk egy olyan mértékben parlagon hagyott műfaj, hogy rendes neve sincs, pedig Hofi Gézával bezárólag annak idején voltak még emberek, akik értettek hozzá.

A fenti klipben mindenesetre arról van szó, mi történik, amikor Darth Vader lemegy a Halálcsillagon az ebédlőbe és rendel egy kis penne alla arrabbiatát. Most mondja azt valaki, hogy nem zseniális.

Nem mondja, mert Eddie Izzard tényleg A Legjobb, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy amikor egy tévéműsor kedvéért 1999-ben alkalmilag újra összeállt a Monty Python-csoport, őt kérték fel arra, hogy helyettesítse Graham Chapmant, aki a performansz idején sajnos el volt halálozva.

Szegény Eddie azóta is Hollywoodba áhítozik, de mindig csak pici és nyúlfarknyi és vicces és jelentéktelen és mellékes mellékszerepek jutnak neki, ahonnan, mondjuk ki, ennyi idő után lehetetlen már felkerülni az A-listára. Szerepelt ő például az Ocean's 12-13-ben, meg legutóbb pl. egy itthon még be nem mutatott, gyomorforgató Beatles-musicalben (Across the Universe a címe), de egyszerűen túl öreg már ő ahhoz, hogy most kezdjék el színészként komolyan venni.

És valószínűleg az sem lendít sokat az ügyön, hogy általában női ruhában adja elő műsorát.

Ennek a bejegyzésnek nem volt apropója. POPP!

1 komment:

Névtelen 25 január, 2008 17:21  

A hajósandrás legutóbbi megnyilatkozása az volt, hogy a Fábry mellett ehhez a mûfajhoz csak ô ért Magyarországon...

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP