Lollipop presents: Technoszexualitás az A38-on

>> 2008. január 31.

Jövő pénteken Budapestre érkezik az Amerikából Berlinbe szakadt producer és zenész, Matt Sims, olyan tagok kíséretében, mint a szégyenlősnek vagy szexinek nem mondható szintén berlini Randy Twigg, David J (Bauhaus / Love and Rockets) és Roger Manning (Beck / Air).

Az első, 2002-es 'Ultra Sex' címmel megjelent album, szex, techno és electro vegyítés, a 2004-es sötétebb hangzású 'Wild Light' pedig egy kis instrumentalitással fűszerezi az előbbieket.
A 2006 óta Berlinben élő Matt idejét DJ-zéssel és egy újabb album felvételével tölti, Randy, Jackson And His Computer Band és Adam Sky közreműködésével. Várhatóan az 'And All The Happy Endings!' című lemez túltelejsíti az előző kettőt és a frontman ígérete szerint olyan különleges világba kalauzolja a hallgatót, melyből ízelítőt kapunk mi is a hajó gyomrában.

A Mount Sims mellette a német főváros egyik legjobb elektró-labelje, az egykori Electric Pop cd-sorozat megálmodója is bemutatkozik. A Bomb Boutique már harmadszor jár nálunk, legutóbb egy novemberi Lollipop szerdán pakolta a lemezeket.

Line-up
MOUNT SIMS / LIVE (Los Angeles&Berlin)
BOMB BOUTIQUE / dj set (Berlin)
Killbert & Sakal / dj set (Lollipop)
Dj Kraak / dj set (ipari szakadárok)
Rakam / vizuál (Lyon & Budapest)

Péntek, 2008. február 8.
Kapunyitás:
21h
Koncertkezdés: 23h
A38 hajó (Budapest, Petőfi híd, budai hídfő)
Belépő csak a helyszínen: 2.000 HUF

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP