Death Disco Budapest Farsangi Bál

>> 2009. február 16.

A farsangi szezon ugyan már jócskán elkezdődött, a város egyik legőrültebb maskarás bulija azonban még csak most következik. Mi kell egy igazi farsangi BÁLhoz? Jelmez, őrültség, össze-vissza zenék az indie-től az elektro-n keresztül a nagybetűs POP-ig. Ezt próbálja meg összegyúrni a Death Disco Budapest, nem is akármilyen segítséggel!

Az estét a The Puzzle nyitja. Mit kell róluk tudni? A Death Disco Budapest alapító Alan McGee kedvenc zenekara. 3 év londoni kitérő, kislemez megjelenés, számos fellépés (többek közt a Charlatans és a Kula Shaker társaságában) után tavaly hazaköltöztek. Elkészült az új lemez, magyar nyelvű számokkal, aminek felvezető dala, az ÁLDÁS ezen az estén kerül bemutatásra, hogy aztán a Wan2 magazin honlapjáról ingyenesen le is tölthessétek azon nyomban! A koncert turnényitó is egyben, hiszen a zenekar jó kis országjárásra indul tavasszal a 30Y társaságában.

A rockos indítás után az elektro folytatásról a Zagar-t mozgató Zságer testvérek gondoskodnak. A Demon Superior a pillanat cinikus projectje, mindent vegyít ami épp friss és aktuális. Egy adag french touch, egy adag új hullám és egy kis irónia, ez a garantált recept. A robot rock és a reneszánsz puttók találkozása mindig egyedülálló esemény, szóval ha neked is "a divat mondja meg, hogy ki vagy", tetszeni fog és táncolni fogsz! Zárásként persze a DJk sem maradhatnak el: ott lesz a decemberben debütált csajos DJ páros a Girlpower egy partyindító szettel, majd megküzdenek a Moog és a Jacked tagjai is egymással a lemezjátszók mögött.

Legvégül pedig a város két legfelkészültebb dj-je, Dictator és Hussar garantálják, hogy POP-ba fulladjon az este és Robin Sparkles, Blondie, nomeg az ABBA is tiszteletét tegye!


Wan2 + Death Disco Budapest Farsangi Bál - indie + electro farsang
Szombat, 2009. február 28.
Corvintető
The Puzzle - turnényitó koncert
Demon Superior (ZSÁGER+ZSÁGER) - live
Dictator & Hussar - dj set
Girlpower - dj set
The Moog VS Jacked - dj set
Belépő: 1000 HUF

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP