Egész évben karácsony: HELLODES!GN_09

>> 2009. január 6.

A HELLODES!GN_09 egy jópofa, ingyenes pályázat, ahol a grafikusok a dizájn szerelmeseit ajándékozzák meg fantáziájuk szüleményével.

Az internetes oldal hétről hétre begyűjti a grafikusok által készített terveket, amelyek közül a szerintük legjobbakból asztallapra való design naptárat, valamint hozzá illő monitor-, és iPhone háttérképet szerkesztenek, amelyet a látogató letölthet magának.

A projektre bárki nevezhet, csak remek grafikákat kell készíteni és elküldeni nekik. A pályázat egész évben folyamatosan zajlik, a szakmai zsűri minden hónap 15-éig beérkezett munkák közül választja ki a következő hónapban közzétételre szánt grafikákat. Január első hetének grafikus-dizájnere Csernák Bence volt, aki a MATT (Magyar Tervezőgrafikusok és Tipográfusok Társasága) egyik alapítója, ezen a héten pedig Kiss Zsombor munkájával (a képen) ajándékozhatod meg magad.

2 komment:

Névtelen 06 január, 2009 17:39  

Ennek (is) köze van a Republichoz?

Névtelen 09 január, 2009 12:50  

Helyesírásra illik figyelni ha hivatalosak próbálunk lenni... meg a jogi dumákat hanyagolni amitől a hideg futkos a hátamon "a Szerző Felhasználóra ruházza a 1999. évi LXXVI. törvény a Szerzői jogról (továbbiakban SZJT) 17 §‐ban foglalt vagyoni jogokat.
"

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP