Bemutatjuk a PEP! electro fetish parti fellépőit: Peter Glam

>> 2008. december 18.

Mióta nyár elején elterjedt a MySpace-en, hogy Peter Glam lesz a következő PEP! parti vendége, folyamatosan érkeztek a levelek, hogy ez igaz-e és mikor… Már nem kell sokat várni.

(Fotó: Thom Will)

Az önmagát „kiadó klub kid-ként” aposztrofáló Peter öt éve még teljes sífelszerelésben, arcát takaró maszkkal járt bulizni, hogy ne ismerjék fel a partifotókon – nos azóta igen sokat változott a stílusa. A PEP! téli számában egy terjedelmes cikkben olyan dolgokról is őszintén beszélt nekünk, amik eddig csak pletykaként terjedtek a cyber térben – ehhez azonban meg kell szereznetek a magazint, mert most nem áruljuk el…hehe

Azt azonban megtudhatjátok, hogy az aktuális címlapon Ő szerepel és a Londonban készült aktuális fotósorozat is hűen követte az instrukciónkat, ami természetesen a fetish volt.

És hogy mi jut eszébe Peter Glam-nek a fetish-ről? „Egy barátom, Lauren éppen most írja a diplomamunkáját ebben a témában. Ő mesélt pasikról, akik cipőkre verik ki… kábé ennyi.”

Klikk Peter Glam Myspace oldalára és melegítsetek a PEP! Electro Fetish bulira!

Ugye mindenki készül már?

2008. december 19., péntek
Helyszín: Merlin
V. Budapest, Gerlóczy u. 4.

Belépő: 1.500 HUF
Az első 500 vendég a belépőért megkapja a PEP! legfrissebb, téli számát is egy helyes kis nejlon fetish bag-be csomagolva!

Beöltözni nem kötelező, de ha nem akarsz kilógni a sorból, ne fogd vissza magad!

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP