Bemutatjuk a PEP! electro fetish parti fellépőit: Skinny Patrini

>> 2008. december 12.

A tigrismaszkos latex dresszes Anna Patrini és a szabadidejében plasztik zsákba fulladó Michael Skinny úgy tűntetnek a szabadnál kicsit még szabadabb – értsd extrémebb - szexualitásért, mint hippi őseink a határokat döntögető popkultúra hajnalán.


Aki a fétis rabja, az biztosan ráizgulna a vastag, arcbőrtépő ragasztószalagokra, így nem véletlen az sem, hogy a Skinny Patrini párosa lett téli lapszámunk egyik zászlóvivője. Persze, lehet, hogy csupán túl hitelesre sikerült szerepjátéknak kell betudnunk az olyan kilengéseket, mikor munkavédelmi szemüveggel, pálcával és még több szőrös mellkassal riogatják a közönséget, sőt Michael-től a parafília sem áll távol. Bár biciklilámpával a szájában nem éppen mondható vonzó jelenségnek. Inkább egy sült almával arcondobott pörkölt disznóra emlékeztet.
De mivel lengyel barátaink korántsem átlagos agyműködésűek, ezért még ha a saját hiteleségükkel játszanak is, állandóan belekóstolnak valami újba, valami izgalmasba, valami megdöbbentőbe. De az is igaz, hogy mielőtt részei lettek a PEP! fétises kilengésének, addig állításuk szerint fogalmuk sem volt arról, hogy közük van ehhez a kultúrkörhöz.
Hoppá, micsoda fordulat!


(Részlet a PEP! magazin téli számából. Szerző: Erdei Zsófi)

Péntek, 2008. december 19.
Merlin
(V. Budapest, Gerlóczy u. 4.)
Belépő: 1.500 HUF
A belépőért megkapod a PEP! legfrissebb, téli számát is!

Beöltözni nem kötelező, de ha nem akarsz kilógni a sorból, nem fogod vissza magad!

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP