Lollipop Factory presents: LOLLIPOPOH! w. Azzido Da Bass

>> 2008. október 13.

Az őszi parti szezon egyik legizgalmasabb dobására készül a Lollipop csapata, október 18-i bulijukon a frissen felújított, közel 1000 férőhelyes Ráday klubban . A nagyszabású parti sztárvendége nem más, mint AZZIDO DA BASS Hamburgból, aki az electro-tech-break szcéna egyik legnagyobb „öregje”, és aki ez alkalomból először látogat Budapestre.

Azzido
DJ karrierjének kezdete a 90-esévek közepére nyúlik vissza. Már a korai időszakban elkápráztatta közönségét rendkívül egyedi keveréstechnikájával, és azzal, hogy három bakelitlejátszó együttes használatával, a legújabb electro, breakbeat, techno és acid-house party-slágerek, acapellák, dubok összemixelésével „élőben” produkált új trekkeket. Azzidonál a nagy áttörésre 2000 évben került sor, amikor DOOMS NIGHT c. azóta már club klasszissá vált slágere (ugye mindenki vágja?J: „vá-vá-vává…”) azonnal a brit lista 8. helyén landolt. A trekknek több tucat hivatalos remixe készült el akkor (Timo Maas-é a legismertebb), és 2008-ban ismét piacra dobták új verzióit, többek közötta a CROOKERS, SWITCH, RADIO SLAVE, LAIDBACK LUKE , és maga Azzido tolmácsolásában. Az új remixek taroltak a club slágerlistákon, így a Dooms Night 8 év után ismét minden electro és breakbeat buli egyik kedvencévé vált.
Azzido dj karrierje 2000 év óta töretlen, túlélte az elektronikus tánczene válságát, aktív szereplője az elektro újravirágzásának, megalapította saját lemezkiadóját a Luscious Sounds-ot, ahol saját dalai mellett olyan előadók remixei jelentek meg mint PRINCESS SUPERSTAR. Készített közös slágert többek között a ZOOT WOMAN-nel (Lonely By Your Side) , és a szintén hamburgi illetőségű DIGITALISM-mel (Strobelightz), mely az egyik leginkább hype-olt electro/new rave kiadó a KITSUNÉ kiadásában is napvilágot látott. Érdekességként megemlítendő, hogy Azzido saját dalai közül az egyik legjobban sikerült nótának (So Wrong) az akkor még kevésbé ismert, ma már a legmenőbb fidget-house sztár producernek számító HERVÉ csinált remixet akkor még Speaker Junk név alatt. Saját dalai mellett a hamburgi dj ütős remixeket készített pl.a CLIENT-nek, a WEEZER-nek, és Ausztrália legújabb felfedezettjének MUSCLES-nek (Modular). Azzido nem régen tért vissza több hetes ausztráliai club turnéjáról, és saját elmondása szerint nagyon várja első magyarországi szereplését.

Azzido Da Bass mellett a nagyteremben láthatja még a közönség – egyetlen őszi budapesti fellépésével - hazánk vezető electro-pop csapatatát, a NEO-t is egy exkluzív koncert erejéig. Az együttes jelenleg stúdiójába visszavonulva, új maxijának anyagán dolgozik, illetve a napokban forgatja új videó klipjét, melyekről a tagok részleteket még nem árultak el, csak annyit, hogy a koncerten minden bizonnyal felcsendül egy-két új dal, és az élő show is tartogat meglepetéseket, ahogyan azt a profi csapattól már megszokhattuk.

A hangulat további fokozásáért pedig a LOLLIPOP dj-k (Killbert, Sakal, Blond’n’Bass) és maga PALOTAI mester, valamint a kisteremben a Gumipop dj-k a felelősek, Dj Gasman-nal az élen. A line up magáért beszél, megjelenés kötelező!

SUGARFREE AREA:
MIZANTROP (live)
AZZIDO DA BASS (DE)
NEO (live)
PALOTAI
LOLLIPOP DJS
Vjs: Microheadz +VjViTech (NL)

GUMIFLOOR:

GUMIPOP ALLSTARZ (Gasman, Mario Bros, Kitten Killers)

Lollipop Factory presents: LOLLIPOPOH!
Új Ráday Klub
IX. Budapest, Ráday u. 43-45.
Szombat, 2008. október 18.
Jegyek csak a helyszínen kaphatóak!

21.00-ig 1.500HUF, 22.00-03-ig 1.900 HUF, 03.00-tól 900HUF!

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP