Három új mobil Motorola- és zenerajongóknak

>> 2008. október 10.

„Díjnyertes ROKR E8 készülékünk útján tovább haladva zenei termékcsaládunk legújabb telefonjai mindenki számára elérhetővé és megfizethetővé teszik a mobiltelefonos zenehallgatást és az új zenék felfedezését” – mondta Steve Lalla, a Motorola mobiltelefon gyártó részlegének alelnöke.

A MOTOROKR EM30 egy hagyományos formájú telefon, amely Motorola ModeShift technológiájával rendelkezik, vagyis az egyik pillanatban mobiltelefon, a következő pillanatban már zenelejátszó. A készüléken mindig csak azok a billentyűk világítanak, amelyik funkciót éppen használod, zenei üzemmódban pirosan világítanak a gombok, míg telefon üzemmódban fénylő kék színűre vált a billentyűzet.


A jól ismert kagyló forma köszön vissza a MOTO EM330 telefonon, amelynek előlapján a flip felnyitása nélkül is látható az előadó neve és a dal címe. Az EM330 készülék olyan hangfunkciókkal rendelkezik, amelyek javítják a zenei teljesítményt. A 3D hanghatás minőségi és térbeli hangzást biztosít, az equalizer pedig 11 előre beállított zenei műfajt kínál az optimális zenehallgatáshoz, és akár kilenc decibelre is növelheted a basszust.
A lágy vonalú, finom tapintású MOTO EM325 telefonnak dedikált zenegombja van, így egy gomb megnyomásával elérheted a tárolt zeneszámokat, ezen kívül FM rádió is van benne; az FMShare funkcióval kedvenc rádióállomásod frekvencáját egy gomb megnyomásával átküldheted szöveges üzenetként barátaidnak.

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP