Perspektíva második felvonás

>> 2008. szeptember 29.

A minden hónap első csütörtökére rendszeresített Perspektíva partisorozat október 2-án folytatódik szokás szerint a Trafóban. A legutóbbi este kissé családias hangulatúra sikeredett, de mi tudjuk hogy a „second time is always better”, ráadásul ez alkalommal a Goodnight Team egy vendég DJ-t is hívott, a LavaLava Sounds-os DJ Toló is feltűnik majd a lemezjátszók mögött.

Tollner Máté még relatíve kevés időt töltött el a pesti parti-kultúrában DJ-ként és producerként, a neve mégis sokaknak ismerősen csenghet. Több vendég-szereplés mellett az ő hathatós munkája áll a már kétszer megrendezésre került LavaLava Live Fest mögött, amely bulik gyakorlatilag egyedülálló módon ingyen hozták el a hazai electro-house/nu rave szintér kiemelkedő figuráit. Az októberi Perspektívára egy különleges szettel készül és az elmúlt évek legjobb zenéiből válogat, a dubsteptől egészen a fidget house-ig.

Goodnight Team pres.: Perspektíva #02
Csütörtök, 2008. október 2, 22:00
Trafó Bár Tangó
IX. Budapest, Liliom utca 41.
Belépő:
600 Ft (18+)
DJ’s: Toló (LavaLava), Siegler, Kontra, Musicmonkey

Ha pedig nem bírsz csütörtökig várni a bulival, akkor szerdán ugorj le a Monoba, ahol újra startol a nyalókás csapat bulisorozata. A rezidens DJ-k mellett kéthetente ismét lesznek vendég fellépők külföldről és kis hazánkból egyaránt.
Dátumok: 2008. október 1, 8, 15, 22 és 29
VI. Budapest, Ó utca 51.
Belépő:
22h előtt 0 Ft, utána 500 Ft

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP