PEP! Generation Party most pénteken a PEPPERS!-ben

>> 2008. szeptember 22.

A nyári PEP! lapbemutató partin a közönség annyira beindult a frankofon muzsikára, hogy újra a párizsi underground szcéna egyik kedvenc zenekarát pakoljuk repülőre.

Az elektro-breakbeatet játszó „Én egy kutya vagyok” / I am un Chien !! nevű banda nemcsak franciahonban gyűjtött rajongótábort maga köré, de többször jártak már az USA-ban, ahol ha lehet ezt mondani, még jobban imádják őket. Nevüket a “Debaser” című Pixies szám ihlette, melyben Frank Black a refrénben azt énekli, hogy “ i am un chien andalusia”. Ahogy ők mondják: „Imádjuk a Pixiest, ebből is látszik, hogy a rock'n'roll elkötelezett hívei vagyunk.” Persze ez nem akadályozza meg őket abban, hogy elektrot játszanak, de legalább tudjuk, a gitár is keményen zúzni fog.


A három huszonéves srác - David az énekes, Doug a gitáros és Mr. B azaz Bad Dog a keverőknél - szívesen kollaborál más zenekarokkal, ezért a szeptember 26-ai bulira sem jönnek „egyedül”. A nyári PEP! bulin bemutatkozott Stuck in the Sound frontembere, José Reis Fontao és a YOU! elnevezésű egyszemélyes formáció az este során többször színre lép, hiszen az éjfél utáni i-pod battle mellett a koncertnek is részesei lesznek. Ha pedig valaki hasonlóságot vél felfedezni David és JRF között, annak eláruljuk, hogy a két borostás, kócos fiú egy testvérpár.
A PEP! lapbemutatón a francia előadók mellett a DJ pult mögött feltűnik még Dictator & Hussar és a We Plants Are Happy Plants live act-je, aki idén a budapesti Kavinsky/Fead buli alkalmával debütált.

2008. szeptember 26.
PEP! magazin lapbemutató - Generation Party
Jegyár:
1.500 HUF
A belépőért megkapod a PEP! legfrissebb, őszi számát is!
Helyszín: PEPPERS!
(K2)
IX. Budapest, Üllői út 51. (egy percnyire a Ferenc krt.-i metrómegállótól)

Koncert 11 órától:
I am un Chien !!
(FR)
francia vendég-fellépőkkel: YOU! , JRF (Stuck in the Sound)

DJ-k a koncertek előtt és után:
JRF & YOU! & I am un Chien
(FR)
We Plants Are Happy Plants
Dictator & Hussar


Köszönjük a támogatást:
beck’s
coca cola
est.hu
hg.hu
don't panic

2 komment:

Névtelen 23 szeptember, 2008 21:00  

jaaj olyan lassan telnek a napok..nem igaz már.:D

Névtelen 24 szeptember, 2008 21:33  

stipistop a szemüveges :P

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP