Marc Jacobs mégsem dilis

>> 2008. augusztus 27.

Napok óta azon kattog a világ (de legalábbis a blogszféra), hogy Marc Jacobs megőrült-e, amikor kitalálta, hogy a Marc by Marc Jacobs 2008 őszi/téli kollekciójának arcául a két, világszínpadról igengyorsan leszerepelt pszeudoleszbi csajt, Julia Volkovát és Elena Katinát (aka t.A.T.u) választotta.

Mielőtt még bárki felhördülne, hogy mi ez a rémálom, a tavaszi, Victoria Beckham + hatalmas papírzacskó kombós kampány eredetisége után, eláruljuk a szívderítő igazságot. A szakadt énekesnők csupán a brand oroszországi kampányában villognak majd.
Ez feltétlenül örvendetes, de egyben érthetetlen is, hiszen Oroszországban annyi gyönyörű, ráadásul trend-ügyileg aktuális nő él...
A t.A.T.u.-val kapcsolatban az elmúlt években nem sok érdemleges történt, hacsak nem az, hogy leforgatták Mischa Barton főszereplésével a Finding Tatu (You and I) című filmet, ami meglepő módon két fiatal lány szerelméről szól, akik egy t.A.T.u. koncerten ismerkednek össze. A film bemutatója idén volt Cannes-ban, az amerikaiak szeptember elsejétől izgulhatják végig a sztorit, és egyszer majd biztos hozzánk is eljut.
Ha addig nem bírnátok várni, itt a videó, ami a Marc Jacobs kampány fotózásán készült. Enjoy! :)

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP