Pepperek, pályáz(z)atok!

>> 2008. július 14.

Két aktuális pályázatot ajánlunk:

A Zwack Unicum Nyrt. a DesignRoom Magazin szakmai támogatásával formatervezői pályázatot hirdet a jövőben új márkanév alatt piacra kerülő Zwack Nemes Pálinka csomagolásának megújítására.
Az új névvel – Zwack Sándor Nemes Pálinka a Zwack Nemes Pálinka márkanév helyett – párhuzamosan a csomagolás is megváltozik: a pálinka új palackban, új címkével, valamint új logóval kerül forgalomba.
A pályázó feladata egy olyan vonzó, újszerű, modern, progresszív palackdesign, logó, illetve címke tervezése, amely a 35+-os, jómódú, újdonságokra fogékony fiatal férfiakat célozza meg. A terveknek tükrözniük kell a Zwack Sándor Nemes Pálinka innovatív jellegét, fiatalos lendületét és trendformáló szerepét, hiszen a márkát a kézműves örökség tisztelete mellett, folytonos fejlesztés és megújulás jellemzi.
Az első három helyezett értékes Zwack pálinkákból álló italcsomagot kap ajándékba, ők és a zsűri által kiválasztott további pályázatok, illetve szerzőik megjelenési lehetőséget kapnak a DesignRoom Magazin őszi lapszámában.
Beküldési határidő: 2008. augusztus 15.
További infó: www.zwackpalinka.hu/

A Zánkai BalaTone Fesztiválon (július 24 és 27 között) ingyen vehetsz részt, ha elkészíted és elküldöd saját fesztivál-reklámfilmedet. A feladat nem túl bonyolult: a fesztivál promó filmben - melyet akár a mobiloddal is felvehetsz – a fesztivál legfőbb ismérveinek kell megjelennie, ezek: a víz, a napsütés, a zene, a vízpart hangulata, némi őrültség, valamint a BalaTone logó. Cserébe a zsűri értékes nyereményekkel honorálja nemes próbálkozásodat: 50 hetijegy várja a legjobb videók készítőit, ezen kívül a fődíjak: 10 VIP pass a fesztiválra, illetve különdíj a legjobb film készítőjének.

A fesztivál is forgatott három saját filmet, melyekhez hasonlót, de akár teljesen mást is készíthetsz. A filmeket először a www.indavideo.hu/ videómegosztó portálra kell feltölteni, majd az ott kapott linket valamint nevedet, e-mail címedet és mobilszámodat küldd el az akció szervezőinek a www.balatonefestival.hu/youtone oldalon keresztül.
A beküldési határidő: 2008. július 18.
További infó: www.balatonefestival.hu/youtone

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP