Hétvégi ígéretek

>> 2008. május 8.

Péntek, szombat, vasárnap - aki otthon marad az unalmas.

Nem kell megijedni nem lőnek le senki pénteken a Bakelitben (kint a Soroksárin ahol a legutóbbi PEP! buli volt), de azért lesz PUFFF PUFFF meg BANG BANG is vagyis egy egész estés, három termes tech & nu-rave freak-out. A line-up olyan hosszú, hogy nem kopizzuk ide, a többi infóért klikk ide. Belépő egy ezres, és szuperjó a közelekedés, ráadásul ingyenes partibusz is van. Go!

Szombaton Corvintetőn, újabb So HOT Right Now buli. Ez alkalommal Guillaume & the Coutu Dumonts lesz a vendégük, a montreali techno legendás alakja, aki mostanság Berlinben praktizál. Line-up itt, hallgassatok bele:
Guillaume & the Coutu Dumonts (live) (Circus Company / Berlin)
Tom Select (Girls and Mathematics)
Crimson (Lick the Click)
Tikett egy ezres.

Aztán van még itt egy szuperjó szombati program, új barátunk a Xenia Flex, az extrasíkos- ultrapornó horvát duó és orosz-magyar táncosainak elektro live-perfomansza, back to the 80's, remélhetőleg kevesebb rózsaszín boával és átütőbb sikerrel mint legutóbb a K2-ben. Ráadásként tits&clits, kőváry és panic radio dj-set - élvezzetek velü(n)k szombaton az A38 tetőn! Belépő 500Ft, ami lefogyasztható.

És ha még pünkösd vasárnap is dorbézolni akartok, akkor gumipop+kunk+dictator&hussar ingyen gruppen a füstös a Vittulában (VII. Kertész u. 4.).

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP