Újabb sikert ért el a The Moog az USA-ban

>> 2008. április 22.

A The Moog zenekar második klipje, amely az Everybody Wants című dalhoz készült ismét megnyerte a közönségszavazást a Freshmen című amerikai MTV-n sugárzott műsorban.

A tengerentúli Music Television egyik csatornája az mtvU, kimondottan az egyetemi ifjúságot próbálja a képernyő elé ültetni és ezen adó egyik kiemelkedő műsora a Freshmen elnevezésű heti program, amelyben minden héten 5 klip verseng a szavazatokért. A „díj” nem más, mint a játszási listára kerülés, amely a The Moog-nak másodjára sikerült, hiszen 2007 tavaszán az I Like You-hoz készült klip is maga mögé utasította négy másik vetélytársát.
A mostani versengés azért volt különleges, mert az öt videó között az Everybody Wants klipje mellett a The Gossip egyik dala (Standing In The Way Of Control), valamint a frissen megjelent Young Knives kislemezhez (Up All Night) készült videó is szerepelt, de köszönhetően a lojális rajongóknak az Everybody Wants klipje került ki győztesen a versengésből. Ez tehát annyit jelent, hogy e héttől az mtvU játszási listájára is felkerül majd a dal.
A The Moog jelenleg épp első európai turnéját bonyolítja, mely során összesen 17 koncertet adnak, többek között Londonban, Madridban és Berlinben is.
www.moog.hu/
www.myspace.com/moogband
www.mtvu.com/freshmen

1 komment:

Névtelen 29 április, 2008 18:55  

"Phil Collins nyugdíjba vonult


A veterán zenész kijelentette: a jövőben sem lemezt nem készít, sem turnézni nem fog.

Az idén 57. életévét betöltő Phil Collins nemrégiben tudott le egy világkörüli turnét a Genesisszel, majd némi meglepetésre bejelentette, hogy teljesen visszavonul a popiparból, sem újabb lemezt, sem újabb fellépéseket nem tervez a jövőben. Collins a Timesnak adott interjújában elárulta: hobbiból továbbra is ír dalokat, de csak azért, mert nem tudja, hogy álljon le azzal, amit évtizedeken keresztül csinált.

A zenész saját bevallása szerint elvesztette az érdeklődését a zene iránt és sokkal jobban élvezi, hogy történelmet tanul, vagy kedvenc hobbijának hódol, és az alamói csatából fellelhető emléktárgyakat gyűjti.

- Mindez nem szokatlan egy olyan korba ért embertől mint én, aki ráadásul úgy nőtt fel, hogy előszeretettel olvasott Davy Crockettről - nyilatkozta Collins gyűjtőszenvedélyéről.


(NME)"
Na meg az "Est.hu" sem egy beírogató hely... ;-P

Amúgy mi ez? Nick kikényszerítő hely, kedves "Csé?" ;-(

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP