Indie diszkó a hétvégére

>> 2008. április 9.

Pénteken Vespa. Szombaton Trafó. Easy like that.

Április 11-én a balassagyarmati, szemtelennél is szemtelenebbül fiatalabb The Ghouls, akik hamarosan talán a PEP!-be is bekerülnek, és az éppen első nagylemezfelvételén fáradozó The Kolin dönti romjaiba az Andrássy úti Vespát. Koncertek után Tesco disco.
Péntek, 2008. április 11.
Vespa
(VI. Budapest, Andrássy út 47)
Belépő: 500 Ft

Szombaton pedig a Death Disco szezonzáró indie-rock klubestje a ROCKSTARs Ain't DJs második felvonásával jelentkezik. Ezútal a lemezjátszók mögé a Panic Radio és a Hangmás tagjai állnak, hogy kedvenc lemezeik pörgetésével táncoltassák meg a közönséget.
Ám az este igazi különlegességét egy vadonatúj páros legelső fellépése adja: a Demon Superior formáció a myspace oldalukon Renaissance Elektro-nak nevezett szettjükben saját számaik mellett kedvenceiket dolgozzák át egyfajta fölényes, friss attitüddel és posztmodern tánczenét varázsolnak olyan előadók számaiból, mint Jimi Hendrix, David Bowie, Edith Piaf, Falco, KFT vagy a legendás Neurotic. Zenei stíluskavalkádjuk sokszínű mégis egységes hatást kelt, mintha egy időgépet kapcsolgatnánk és egyszerre lenne jelen Tron, E.T. és Az Idő Urai egy Rubik kockát tekergetve egy párizsi revü színpadán.
Végül az estét Dictator & Hussar dj párosa teszi teljessé, akik speciálisan erre az alkalomra kifejlesztett youtube diszkó szettel készülnek, valamint fellép még a Super Mario Bros is.
2008. április 12. szombat
Trafó Bár Tangó
(IX. Budapest, Liliom u. 41.)
Belépő: 800 Ft

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP