POPPER! - 3 fekete-fehér jóság

>> 2008. március 3.

Kedves olvasó! Figyelj ide, mert most azonnal beleajánlunk a figyelmedbe három dolgot, amiket az köt össze, hogy nemrégiben fedeztük fel őket, hogy fekete-fehérek, és hogy nem kifejezetten újak, de nagyon jók.

1. Sophia Coppola első filmje egy rövidfilm volt. Az a címe, hogy Lick the Star, tehát innentől kezdve már csak jó lehet. Teljes hosszában megtekinthető a youtube-ról. Az első része ez:



A második meg itt van.

2. Hedi Slimane naplója döbbenetesen jó fotókból áll. Ezek se színesek.

3. Nagyon nem új könyv, de nagyon ajánlott. Külföldön rendkívül híres, itthon méltatlanul alig ismert. Szerző: Harper Lee. Cím: To Kill a Mockingbird. Magyar cím: Ne bántsátok a feketerigót! Íródott: 1960-ban. Tessék beszerezni valahonnan (félórás ráfodítással nem sikerült az interneten vásárolható magyar nyelvű példányt találni belőle, angolul viszont minden nagyobb könyvesboltban megvan), és megtudni, hogy mi köze van a fekete-fehérséghez azon kívül, hogy az előbbi szín még a magyar címben is szerepel, és hogy fekete tintával fehér papírra nyomják.

POPP!

4 komment:

Névtelen 04 március, 2008 00:52  

SRÁCOK!!!!!!!!!
VALAMI GÁZ VAN A SZAVAZÁSSAL AZ OLDALON!!!!!!!!4
ha bárki rámegy a pepmagazin.hu-ra, automatikusan az amber smith kap szavazatot!!
leteszteltem , tuti h így van, csináljatok már vele valamit!!
ma reggel 70 szavazatuj volt, most 200, ahányszor valaki rámegy az oldalra annyival több llesz, ez így etikátlan szerintem.. mondjuk nekem mind1, csak akkor is..

Névtelen 04 március, 2008 07:34  

Én most direkt refresheltem egy csomószor, és nem változott a szavazás eredménye. Nem lehet, hogy egyszerűen a rajongók el kezdtek szavazni? Ráadásul egy gépről csak egyszer lehet...

Névtelen 04 március, 2008 09:54  

vagy az Amber meghekkelte a szavazógépet...

Névtelen 04 március, 2008 11:35  

Az elég nevetséges lenne az Amber Smith részéről...

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP