Mindjá' itt a partitime

>> 2008. március 11.

Fővárosi és szolnoki szemle következik, majdnem mindegyik buli szóróját megtalálod oldalt a többi infóval.

Csütörtökön Sopronból érkezik a Deaf Company a budai Menta Teraszra, és hoznak egy jó kis minimál-elektro szettet. A belépő meg csak 400 HUF.

Orsi és Natalie, azaz a So Hot Right Now megkeresett bennünket, hogy promózzuk az első bulijukat. Tetszenek nekünk a műanyag vízipisztolyok, úgyhogy íme: pénteken (03.14.) a Főbe-járat (Bp. Károly krt. 5.) nevű helyen fellép FB Julian (Kubicle/UK), Tom Select (G&M) és max factor (monkey6), tuti valami house és elektro várható. Tikett egy ezres.
Aki meg csak piára akarja költeni a pénzét, az menjen a Gumipop Kamrájába (VIII. Lőrincz pap tér 4.), ahol balassagyarmati The Ghouls első alkaommal ad koncertet.
Aki meg pénteken Szolnokon jár/lakik annak feltétlen a TiszaPART moziban a helye, ahol fellép a Panic Radio, a Bábel Tangó és Király Károly is csinál valamit… jeah!!! 300 Ft a beugró.

Szombaton az egyik kedvenc dj-párosunk, a szofisztikált Brandon és a legjobb fejszőrzetű Cigi, azaz a Kunk és a Trash City Club szervezésében a Trafóba érkezik a Blamma! Blamma!, azaz „két különleges úriember az öreg Londonból, akiket a mocskos rave-ek és a sötét titkok szeretete hozott össze”. Lesz még Kőváry Péter a Neo-ból és Ponikló Imre az Amber Smith-ből, és persze a Kunk is nyomatja. Mindezt egy ezresért.

Csütörtöktől vasárnapig pedig Szemrevaló/Sehenswert német filmhét az Örökmozgóban, ahol olyan legújabb német filmeket mutatnak be. Minden filmet német nyelven, magyar szinkrontolmácsolással vetítenek.

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP