I am an antichrist I am an anarchist

>> 2008. március 5.

… don’t know what I want but I know how to get it. Vagyis az idei szigeten az R.E.M. és a Die Arzte mellett biztosan lesz Sex Pistols, Róisín Murphy és Kaiser Chiefs.


Sziget iroda sajtóközlemény
Minden idők legnagyobb hatású punkzenekara, az 1975-ben alakult - eredeti felállású - Johnny Rotten, Glen Matlock, Steve Jones és Paul Cook alkotta formáció, a Sex Pistols a 2008-as Szigeten mutatkozik be először Magyarországon. A napokban vált az is biztossá, hogy az Iron Maiden koncertet a Maiden-basszusgitáros-főnök Steve Harris lánya, Lauren Harris és zenekara vezeti fel a Nagyszínpadon.
Szintén mostanra mondott igent a szervezőknek kortárs popszíntér egyik leginkább respektált énekes előadónője, az underground díva, Róisín Murphy, aki a késő-délután lép a Nagyszínpadra és napjaink brit gitárzenei felhozatalának egyik legsikeresebb csapata, a Kaiser Chiefs, őket a koraeste láthatja majd a közönség.

Az idei Szigetre a bérletek május 15-ig a tavalyi elővételes áron kaphatók – a „hazamenős” 25.000, „ottalvós” 30.000 forintért (május 15. után a „hazamenős” 30.000, az „ottalvós” 37.500 forint lesz.) A „hazamenős” bérlet 5 napra (augusztus 13-18.) szól, a aki „ottalvós” bérletet vásárol, az bebiztosította magát a nulladik napi Iron Maiden koncertre is. A nulladik és egyéb napokra már kaphatók napijegyek is – szintén a tavalyi – 8.000 forintos áron.

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP