Hallohallo, promóció

>> 2008. március 6.

A belváros szívében nyitotta meg mini-shopját a Lollipop Factory.

Majnem 5 éve már, hogy a nyalókás tervezőcsapat megjelent a hazai éjszakai klubéletben; az akkor még alig ismert zenei műfajt, az electroclash-t szerették volna népszerűsíteni a budapestiek körében. Ez a stílus mindig is szorosan összekapcsolódott a divattal és a külsőségekkel, ezért alig telt el egy év és a Lollipop bemutatta a zenéhez passzoló ruhakollekcióját. Az egyedi és a limitált példányszámú darabokat akkoriban még csak a Retrock-ban lehetett megvásárolni, ahol a mai napig árulnak, de a teljes kollekció és néhány extra nyalánkság ezentúl a Lollipop-shopban lesz fellelhető.

Saját elmondásuk szerint ruháik sokaknak talán nehezebben emészthetőek, talán kell hozzá egy frissebb látásmód: pedig csak lazák, „sportosak", színesek, vidámak, néha flegmák és gyerekesek. Előfordul, hogy ránézel egy darabra és nem tudod, hogyan kell felhúzni, viselni vagy később találsz egy-egy olyan apró megoldást, amit addig észre sem vettél, csak miután hazavitted. Nem kell megijedni, azért vannak visszafogottabb és komolyabb darabjaik is.

Bulijaik továbbra is pörögnek (azóta már kiegészülve más zenei stílusokkal) és az évente megrendezésre kerülő születésnapi partijuk kihagyhatatlan eleme a saját divatbemutatójuk, mely idén egyenlőre még várat magára.
V. Budapest, Váci utca 45.
H-P: 10:30 – 19:00, SZ: 10:30 – 15:00

1 komment:

Névtelen 07 március, 2008 22:25  

tegnap én már voltam itt
és firkáltam egyet a táblára, nagyon tetszik!

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP